من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم دیدم ام ار ایت رو حفظم دیگعاینا رو بهش میگیم هایپر سیگنال اینتنسیتی همه ام ار ای ها بیشتر اوقا ...
آخه نوشته پرشدت و زیاد از اون میترسم بعد تو نت راجبش خوندم نوشته شاید سکته خاموش باشه ...برا همین ترسیدم توروخدا این کانون ها هم یعنی میگرن؟؟بعد از علایمم میترسم که گیجم منگم حالت شناوری دارم سردرد زیاد میگم نکنه واقعا سکته خاموشه
تشخیص دکتر اشتباه نبوذه گاهی میگرن به صورت اورا هست و علایم سردرد رو نداره ولی پلاک به نفع میگرن تو ...
آخه برگشت به من گفت خوب جایی اومدی. پیش هرکی میرفتی بهت میگفت ام اس داری. ولی من تشخیصم خوبه میگم میگرن بعد رفتم نوار و ام ار ای و اینا دادم گفتن مشکلی نیست. دندونم بعدش آبسه کرد فهمیدم کل مدت من گوش و فکم درد میکرد بخاطر دندون عقل بود که عفونت کرد.
عزیزم دیدم ام ار ایت رو حفظم دیگعاینا رو بهش میگیم هایپر سیگنال اینتنسیتی همه ام ار ای ها بیشتر اوقا ...
بعد گاهی تو خواب بخدا تو فکر هیچیم نیستم یهو زبونم انگار جرقه میزنه از خواب میپرم برا همون میترسم میگم خدایا این لکه ها تو ام آرای افتاده مال اینا نباشه
آخه نوشته پرشدت و زیاد از اون میترسم بعد تو نت راجبش خوندم نوشته شاید سکته خاموش باشه ...برا همین تر ...
عریزم ام ار ای خودمم همین نوشته پر شدت میگرن هم هست وای مگه تو دکتری کع نظر الکی برای خودت میدی اینجور تشخیص الکی میزاری رو خودت بابد دعوات کنم این کانون پر شدت یعنی همون نقاط نان اسپسفیک که گقتم