من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه گلم تو ام آر آی فقط مشکلات ساختاری و ضایعات دیده میشه.اگه اونا رد بشن، با توجه به ماهیت دردهاتون، ...
مشخص میشه توی مغز گاعی ما نقاط براق به اصطلاح ubo میبینیم که نان اسپسفیک هستن یعنی موقعیت شیب و اندازشون شبیه ضایعات سیکنیفیکت نیست با توجه به هیستوری بیماری میشه میگرن رو توی تشخیص افتراقی گذاشت
نه بخدا ندارم چند سال پیش چون ام آر آی دادم جوابشو ریختم دور اگه معنی گزارش ام آر آی خودتون رو میخوای معنیش رو بدونی گوگل بزن قسمتو ترجمه رو بزن عکس گزارش رو بگیر روش برات معنی میکنه
من تو گزارش نوشته کانون های پرشدت متعدد در ساب کورتیکال دوطرفه به دلیل نامشخص یا تغیرات میگرنی دیده ...
عزیزم دیدم ام ار ایت رو حفظم دیگع
اینا رو بهش میگیم هایپر سیگنال اینتنسیتی همه ام ار ای ها بیشتر اوقات این نقاط نان اسپسفیک رو دارن توشون گاهی بی علت بخاطر تغییرات سن گاهی با توجه به هیستوری بیمار میگرن