2777
2789

برادرم ده ساله با یه افریطه ازدواج کرده تو این مدت یه آب خوش از گلوش پایین نرفته داداشم اولش میخواست یه زندگی خوب برای زن و بچه اش درست کنه ولی حسادت خانواده زنش نذاشت وتو زندگی شون دعوا راه انداختن کِرم شون این بود میخواستن همه چی رو به اسم زنش کنه بعد اون هم به اسم اینا بزنه بعدِ بدنیا اومدن بچه تا یکسالگی رفت خونه باباش مهریه رو اجرا گذاشت گفت منو از خونه انداختن بیرون و بچه رو نشون نداد داشت مهریه اش رو هم میداد تو این یکسال ولی نمیدونم چی شد باز چه نقشه ای کشیدن برگشت گفت میخوام زندگی کنم...این آخری هم بابای زنِ چند نفر رو عجیر کرده بود به قصد کشت داداشم رو زده بودن..حرف داداشم اینه نمیخوام بچه ام بچه طلاق باشه و واقعا هم برای دخترش از جون مایه میذاره..

تروخدا خواهش میکنم اگر دعایی ذکری میدونید که مشکلش  حل بشه بگید ممنون میشم..😔🙏

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

دوستان تنها کاری که از دست من برمیاد دعا کنم براش کارش درست بشه روح و روانش آسوده بشه تروخدا اگر بلدید بگید

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.