2777
2789
عنوان

چطور با خیانت شوهرتون کنار اومدین جداشدین یا ن الان رابطتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 81 پست
چرا رابطه ای که الان میدونی خیانت هست با اوردن بچه درست میشه؟؟؟الان فهمیدی خیانت هست آگاه باش و بچه ...

خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن   و زندگیمو خراب نکنم نمیدونممم

برا من اون اوایل خیلی جدی بود .حالم خیلی بد بود ولی خب گفت تکرار نمیکنم و دیگه تکرار نکرده شکر خدا.الان دیگه کلا از یادم رفته یه جورایی

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه خیانت جایی برای بخشش هم میذاره ؟

شوهر عنم تو اسنپ کار میکنه از اونجا با دختره تلفنی حرف زده هی بهش پیام داده ..دوروز بود ک آشنا شدن نگفته بود ک متاهله شوهر عنم من سر مچشو گرفتم زود آیروشون بردم

با یه زن شوهر بچه دار فوق داغون و زشت اینکارو کرد اونم سال اول ازدواج گردن من که شک ندارم ولی خودش گردن نمیگیره این منو منو یکم به شک میندازه قبول کنه نمیمونم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن و زندگیمو ...

ببین اگ دلت باهاش صاف نمیشه یه تصمیم جدی بگیر اگ بچه بیاری وقیح تر میشه و میدونه بخاطر بچه مجبوری کوتاه بیای

دیدم ک میگم

و مشخصه شما دلتون خیلی ازشون شکسته 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
فعلا نیوردم ولی بیارم در آینده ب نظرت اگ شوهرم خطا کرد یچرو ببرم ک راحتش کنم و ب عشقو حالش برسه؟؟

چرا میخای با همچین اوضاعی پای یه انسان بی گناه رو باز کنی به این زندگی ..هیچوقت اینکارو نکن

بودی شهر رو چراغونی میکردم

من خیانت آشکار...💔

سه تا بچه(دخترن)...🥰

حال روحی دااااغون...😓

افسرده...😔

بی انگیزه...😏

همش گریه....😭

بی ذوق....😐

تباه...😞

بدبخت....🥺

فقط منتظرم کارای مهاجرتم‌درست بشه برم... التماس دعا 🥺😓😓😓😭

فضای سینه از فریادها پر بود و لب خاموش.....😔
خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن و زندگیمو ...

اگر همسرتون به اصول ازدواج پایبند نیست اگر خط قرمز زندگیتون خیانت هست و ازش رد شده باید مشکل رو حل کنید من در زندگی شخصی شما نیستم نمیتونم راحت بگم طلاق بگیر ولی به امید اینکه بعدا بچه میاری و سر به راه میشه و این داستان‌ها ادامه نده! خود خیانت دلیل کافی ای برای پایان به یه رابطه هست