...من خیانت کرد جز خیانت کارا دیگ هم کرد ولی یه فرصت دادم بهش این فرصت آخره اگ درست نشد طلاق میگیرم یا شرط میزارم خونرو بکنن ب نامم وگرنه بچه دارم اگ یه موقع در آینده شدم ...بچرو هم میزارم پیش خودش اسیر یچه شه و میرم.شما بعد خیانت در چه وضعین
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر عنم تو اسنپ کار میکنه از اونجا با دختره تلفنی حرف زده هی بهش پیام داده ..دوروز بود ک آشنا شدن نگفته بود ک متاهله شوهر عنم من سر مچشو گرفتم زود آیروشون بردم
با یه زن شوهر بچه دار فوق داغون و زشت اینکارو کرد اونم سال اول ازدواج گردن من که شک ندارم ولی خودش گردن نمیگیره این منو منو یکم به شک میندازه قبول کنه نمیمونم
‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک
خب تا کی بچه نیارم؟؟نمیدونم باید چیکار کنم بخدا از یه ور میگم زود جا نزنم همه مشکل دارن و زندگیمو ...
اگر همسرتون به اصول ازدواج پایبند نیست اگر خط قرمز زندگیتون خیانت هست و ازش رد شده باید مشکل رو حل کنید من در زندگی شخصی شما نیستم نمیتونم راحت بگم طلاق بگیر ولی به امید اینکه بعدا بچه میاری و سر به راه میشه و این داستانها ادامه نده! خود خیانت دلیل کافی ای برای پایان به یه رابطه هست
شما که بچه نداری چرا موندی؟ نه واسه خودت ارزش قائلی نه واسه اون طفل معصومی که در آینده می خوای دنیا بیاریش. کاش از مرد خیانتکار بچه نیاری که نخواین بعدا آلاخون والاخونش کنین