2777
2789
عنوان

چطور با خیانت شوهرتون کنار اومدین جداشدین یا ن الان رابطتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 81 پست
ببین اگ دلت باهاش صاف نمیشه یه تصمیم جدی بگیر اگ بچه بیاری وقیح تر میشه و میدونه بخاطر بچه مجبوری کو ...

اره یخدا  تازه فهمیدم بهش تو اسنپ کار میکنه با یه دختره حرف زده بهش نگفته متاهله و خاست بره بیرون باهاش من سر مچشو گرفتم

شوهر عنم تو اسنپ کار میکنه از اونجا با دختره تلفنی حرف زده هی بهش پیام داده ..دوروز بود ک آشنا شدن ن ...

اول برو پیش ی مشاور درست درمون

ببین خیانت متاسفانه تکرار پذیره

جوونی بچه نداری الان این ادمو ترک کنی خیلی بهتره تا چهارسال بغد ی ادم افسرده باشی با یه بچه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول برو پیش ی مشاور درست درمونببین خیانت متاسفانه تکرار پذیرهجوونی بچه نداری الان این ادمو ترک کنی خ ...

خانوادمم همه میگن اگ اذیتی بیا طلاق بگیر من احمق حس میکنم وابستشم نمیتونم میترسم یرم بعد پشیمون شمم 

خانوادمم همه میگن اگ اذیتی بیا طلاق بگیر من احمق حس میکنم وابستشم نمیتونم میترسم یرم بعد پشیمون شمم

آدم به گربه در خونه اش هم وابسته میشه ولی بخاطر اون برای راحتی خودش نمیره خونه بهتر؟ شما برای خودتون ارزش قائل نیستید 

کاش میزاشتی میرفت یکم تاتوشو در نیاوردی بعد

اخه دختره من زنگش زدم دختره قسم خورد ک شوهرت نگفته متاهله و حالا ک اینقد لاشیه همه اسکرین و چیزاشو میفرستم یرات ابروش ببر فرستاد برام...

اره یخدا تازه فهمیدم بهش تو اسنپ کار میکنه با یه دختره حرف زده بهش نگفته متاهله و خاست بره بیرون با ...

این آدم درست بشو نیس بی ذات کثیفه مطمعن باش بازم تکرار میکنه بنظرم عاقلانه فکر کن

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰

وابسته ی خائن؟؟؟

ناراحت نشو اما بشین فکراتو کن

زندگی شوخی نیست

ی روز دو روزم نیست

کسی ک خیانت میکنه لایق بخشش نیست

اینو مطمئن باش ک خیلیا هستن ت رو ک اون بهت خیانت کرد و نادیدت گرفت بذارنت روی سرشون و حلوا حلوات کنن

ارزش خودت رو بدون 

احمق نباش

چشماتو باز کن

ببین کی میخاد اسم پدر بچتو فردا یدک بکشه

خوشبختی حق هر ادمیه