2777
2789
عنوان

حس ششم هستم و فقط به دوازده نفر پاسخ میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 209 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم بهتره امیدوار باشی و بهش فکر نکنی تا وقتی ک تو پیگیر اومدن یا نیومدنش باشی نمیاد.رهاش کن تا ...

عزیزم خواهش میکنم اگه امکانش هست برای منم جواب بده

توروخداااا چون ذهنم خیلی درگیره

ح دوستم داره و بهم فکر میکنه؟

حسش در چه حده و به کجا ختم میشه؟

بله توکل وتوسل .بله هر چی خدابخواد تسلیمم اصراری نیست ولی ادم از نبوده پسر خوب ناراحت میشه

کمال گرا نباش همه آدما یه عیب و نقص دارن هیچ کسی بی عیب نیست 

بی نقص و کمال مطلق خداست 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
عزیزدلممم ذات و نهادت برخلاف عقاید تندی ک داری خیلی قشنگ و جذابه و پاکههههه.تو زندگی خوب و شادی خواه ...

عقاید تند😅اره قدم خیرم😅همین همسر بالاخره این اقاست وتاعید عقد میکنیم یا نه نمیدانم🤣😭

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

کمال گرا نباش همه آدما یه عیب و نقص دارن هیچ کسی بی عیب نیست بی نقص و کمال مطلق خداست

بخدا کمال گرا نیستم والا نیستم بلا نیستم😭🥲

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

عزیزم خواهش میکنم اگه امکانش هست برای منم جواب بدهتوروخداااا چون ذهنم خیلی درگیرهح دوستم داره و بهم ...

عزیزم سعی میکنم به همه جواب بدم الان ک امار از ۱۲ تاهم رد شد ممکنه پیامتونو گم کنم ریپ بزنید پس.

ازتون بدش نمیاد ولی فعلا قصدش جدی نیست از رابطه با شماا.بستگی ب سیاست و رفتار شما داره 

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

عزیز میشه لطف کنی جواب منم بدین

احتمالش ۵۰ ۵۰ ولی حسم ب اینکه تماس بگیرن قوی تره

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

بخدا کمال گرا نیستم والا نیستم بلا نیستم😭🥲

بدون شوخی حس میکنم میاد جلو ولی کی نمیدونم انتظار نداشته باش قبل عید عقد کنی 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱