2777
2789
عنوان

حس ششم هستم و فقط به دوازده نفر پاسخ میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 209 پست
🥲🥺من خوب اصلا اهل دوستی نیستم سختگیر نیستم بخدا ولی اهل رعایت این چیزاام.خوب پس کی میاد؟وقتی من بر ...

عزیزدلم بهتره امیدوار باشی و بهش فکر نکنی تا وقتی ک تو پیگیر اومدن یا نیومدنش باشی نمیاد.رهاش کن تا جذبش کنی گل قشنگم

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا پسر خوب نیست متاسفانه خواستگارا افتضاح😔

توکل به خدا کن اون فقط نجات دهنده اس 

قرآن بخون آروم شی

چرا اصرار داری وقتی خوب نیست بیاد خواستگاری

قرار هم نیست به هر خواستگار افتضاحی جواب بدی 

مطمئن باش خدا قسمتتو به وقتش سر راهت میزاره

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
عزیزدلم بهتره امیدوار باشی و بهش فکر نکنی تا وقتی ک تو پیگیر اومدن یا نیومدنش باشی نمیاد.رهاش کن تا ...

رها کردم بخدا فقط شاید گاهی کلافه میشم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

منم بگو خواهشا حالم گرفتس منو ول میکنه برمیگرده به گذشتش ؟؟یا میمونه و همه چی درست میشه کی میبینیم ه ...

احتمال موندنش زیاده دیدار هم تا ۴ وعده دیگ

کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشت‌هاي كوفيان را باز كن  

توکل به خدا کن اون فقط نجات دهنده اس قرآن بخون آروم شیچرا اصرار داری وقتی خوب نیست بیاد خواستگاریقرا ...

بله توکل وتوسل .بله هر چی خدابخواد تسلیمم اصراری نیست ولی ادم از نبوده پسر خوب ناراحت میشه

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

با کسی که الان تو رابطه ام ازدواج میکنم؟ حسش به من چیه؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

رها کردم بخدا فقط شاید گاهی کلافه میشم

عزیزدلممم ذات و نهادت برخلاف عقاید تندی ک داری خیلی قشنگ و جذابه و پاکههههه.

تو زندگی خوب و شادی خواهی داشت و قدمت برای همسرت خیره.