دوستان حس ششم من قویه و هرگز بهم دروغی نگفته...فقط ۱۲ نفر میگم چون ب شدت انرژی میگیره ازم...اگ بخوام الکی و چرت و پرت بگم ک میتونم همینجوری تند تند جواب بدم.
پس بااحترام فقط ۱۲ نفررر
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
🥲🥺من خوب اصلا اهل دوستی نیستم سختگیر نیستم بخدا ولی اهل رعایت این چیزاام.خوب پس کی میاد؟وقتی من بر ...
عزیزدلم بهتره امیدوار باشی و بهش فکر نکنی تا وقتی ک تو پیگیر اومدن یا نیومدنش باشی نمیاد.رهاش کن تا جذبش کنی گل قشنگم
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم بگو خواهشا حالم گرفتس منو ول میکنه برمیگرده به گذشتش ؟؟یا میمونه و همه چی درست میشه کی میبینیم ه ...
احتمال موندنش زیاده دیدار هم تا ۴ وعده دیگ
با کسی که الان تو رابطه ام ازدواج میکنم؟ حسش به من چیه؟
عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘
عزیزدلممم ذات و نهادت برخلاف عقاید تندی ک داری خیلی قشنگ و جذابه و پاکههههه.
تو زندگی خوب و شادی خواهی داشت و قدمت برای همسرت خیره.