2777
2789
عنوان

زندگی ینی چی

515 بازدید | 66 پست

ینی چی یه روز به دنیا میای مدرسه میری کار میکنی همش استرس مشکلات خوبی خوشی بعد یه روزی میمیری و یه مشت خاک میمونه ازت 

هدف از آفرینش ما چیه 

خیلی احساس پوچی میکنم 

دلم میخواد بمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکامل انسان چون از جنس خدا هستیم و گرایش به ابدیت داریم و حرفای بهشت همش خوشگذرونیه و جهنم همش عذاب دروغه قطعا بعد مرگ هم اهدافی خواهیم داشت و تا ابد در حال تکامل هر چه بیشتر خواهیم بود اینجا فقط یک گذرگاهه یه مقطع از زندگیمونه

زندگی منشوری است در حرکت دوار 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
18

یکمی گیج و افسرده شدی

به خاطر یک سری تحولات جدید در اطرافت هست که به کنکور نزدیک تر شدی و باید بشینی سر کتاب و از کارها و سرگرمی های قدیمی دور بشی و مغزت هنوز عادت نکرده به لذت بردن از درس

سعی کن از درس خوندن لذت ببری و بدون که درس میتونه تورو تبدیل به یک آدم دانا تر و بالغ تر بکنه 

من اینو وقتی کلاس ششم بودم از معلمم پرسیدم گفت هدف خدا از آفرینش انسان این بوده که انسان خدارو بشناسه و به حد اعلی خودش برسه و کلی سفارش کرد خیلی ها تو رسیدن به این حد اعلی خودشون رو گم کردن و کلا بی خدا شدن....

در خلوت ما خیال سبزت جاریست💚🌱