دوستان حس ششم من قویه و هرگز بهم دروغی نگفته...فقط ۱۲ نفر میگم چون ب شدت انرژی میگیره ازم...اگ بخوام الکی و چرت و پرت بگم ک میتونم همینجوری تند تند جواب بدم.
پس بااحترام فقط ۱۲ نفررر
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن
توروخدا ماله منم بگو اول اینکه سال اول دندون قبول میشم یا نه و بعد اینکه آبروم حفظ شده یا نه و آخرم اینکه آیا دوستای مدنظرم از من بدشون میاد و پشت سرم حرف میزنن و چیزیو ازم مخفی میکنن یا نه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دانشگاه ایران داروسازی میارم؟یا ول میکنم میرم خارج ؟
تو هردو برات موفقیت میبینم ولی احساسم سمت خارج رفتنت هم زیاده.
کیستند اینان رفیق نیمه راه! وقت جانبازی ب کنج خانه ها!وقت جنگ امد تماشاگر شدند صلح امد لاله پرپر شدند.يا علي! بار دگر اعجاز كن مشتهاي كوفيان را باز كن