2777
2789
عنوان

هدیه روز مرد برای استادم بگیرم

145 بازدید | 36 پست

بچه ها من دانشجوی دکترام

توی دانشگاهی که فوق لیسانسم رو گرفتم هستم الان

یکی از اساتیدم خیلی لطف داشتن در حقم از زمان ارشد تا الان

و احترام خاصی براشون قائلم

خیلی هم با هم ارتباط داریم الان 

سه سال پیش همسرش فوت شده

بنظرتون وجهه بدی نداره براش هدیه بگیرم؟

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

به نظرم وجهه خوبی نداره برای غرور یه دختر متشخص

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا چی بگیری؟

ب نظرم ی جوریه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

کادو نگیر به نظرم

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

نمیدونم شخصیت ها فرق میکنه

طرف اگر عمیق بشناسدت کادو بگیری عمرا فکر بدی بکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خیر چون ممکنه اشتباه برداشت میکنه وحق میدم 

روز مرد صرفا برای فامیل درجه یکه پدر و شوهر و اینا 

مثل این میمونه که من برم یه شوهر عمه هامم کادو بدم🥸

همسر رسمی هان جیسونگ متاهل و متعهد💅🏻💖

چون براش احترام قائلم و دوست دارم خوشحالش کنم؟😯

شما به نیت احترام میدید عزیز 

ولی آقایون برداشت دیگه ای میکنن

بشقاب که آرایش مارا نتراشی ... ( اشرف حجت زاده! )😁 /// خدا یکی زن یکی بچه یکی یکی یکی 🥰 نه به تک فرزندی /// خوشگل خانومای زیر ۱۸ سال لطفاً کامنت های منو ریپلای نزنید من برای تبادل با بزرگسال ها میام سایت ❤️ /// اللهم عجل لولیک الفرج 🌱