2777
2789
سوتو واژینال رفتی بعدش مشکلی نداشتی ظربان قلب جنینم شنیدی دکتر بهم گفت خودم سونو واژینال دارم میتونی ...

نه مشکلی نبود اره صدای قلبش رو شنیدم. منم مثل شما سقط داشتم

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوتو واژینال رفتی بعدش مشکلی نداشتی ظربان قلب جنینم شنیدی دکتر بهم گفت خودم سونو واژینال دارم میتونی ...

دکترتو عوص کن برو دکتری که سونو شکمی ام مطبش باشه اینجوری هرماه تو دوران بارداری سونوات میکنه خیالت راحته

اخه یکی گ سقط کردم اینو خیلی میترسم

استرس خودش سمه برای این دوران ، زن داداش منم بنده خدا بچه اولش سقط شد ، الان سه تا دسته گل داره که کیف میکنی ببینیشون . 😍😍😍

توکل کن به خدا و آروم باش ، ان شاالله خودش نگهدار نی نی باشه و به سلامتی بغلش کنی .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شماچندوقت از سقطت گذشت ک باردار شدین بعدش داروی شیافی داد بهتون استراحت داشتین

دوسال گذشت میترسیدم اقدام کنم تا امسال. الان منظورته؟ اولش فقط همون مکمل هارو داد ولی بعدبش پیام دادم گفتم درد پریودی دارم گفت شیاف بذار روزی یکی دیگه حالا 30دی نوبت دارم انشاالله 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

دستگاهی ک ظربان قلب گوش میدن خودمطبش داره ولی سونو شکمی نداره

نه برو مطبی که سونو داشته باشه

حتما زنان نیس ماماس آره؟

آخه همه ی دکتر زنان سونو دارن ولی ماماها اجازه ندارن داشته باشن

شکمی ...بزار هشت هفته ات تموم بشه بعد برو ..

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
نه برو مطبی که سونو داشته باشهحتما زنان نیس ماماس آره؟آخه همه ی دکتر زنان سونو دارن ولی ماماها اجازه ...

ن دکتر متخصص زنان سونو واژینال دوتا داره تومطبش من  زیر نظر دکتر باردار شدم

نمیدونم چرا نمیتونم طاقت بیارم میگم برم حدقل کیسه دید میشه دیگ

حس شما رو درک میکنم عزیزم 🥰🥰🥰

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری