2777
2789

یدونه شرت قرمز ۱۲۰😂

خدایی ی بادی اسپلش ۲۰۰

ی لوسیون بدنم ۲۲۰

ی ادکلن کوچیکم ۱۶۰

گرفته بودم

ولی دیدم ب شرته واکنش نشون نداد بقیشو ندادم بهش 😐

تا ی سری چیزی بیشتر بخرم بهش اضافه کنم...چون خجالت کشیدم 

سال اول نامزدیمونه

برا روز زن ..بنظرم ی دسته گل در حد ۲۰۰ تومن گرفته بود ...۳ تا روز میون داوودی و اینا خیلی کم حجم بود داخل ی شیشه نمیدونم چن میشه!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب یه شو رت متفاوت میگرفتی مثلا ازین فانتزیا که خرطوم فیل داره 😂😂😂😂😉 خیلی قشنگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببخشید خندم گرفت😂😂😂

یک لحظه قیافه اون لحظه نامزدتو تصور کردم😂😂😂

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
خب چرا همشو نداشتی تو به باکس بدی؟

خاستم ری اکشنشو ببینم ..چون بنظرم زیاد نبودن ..خاستم ببینم ب کمترین چ واکنشی نشون میده...تا اگ بد بود بگم ی سوپرایز تو راهه و فلان😐

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻