2777
2789
عنوان

داستااااان ترسناکککک ورود افراد باردار و ترسوو‌مننوع🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 89 پست
حتی بعضی ها میگن کشور های غریبی هم موکل قوی دارن برای همین صدر قدرت جهان شدن مثل آمریکا و رژیم صگیون ...

اتفاقا حدادپور کتابشو نوشت 

با دلیل و مدرک 

شمعون جنی 

حیف که نمیتونم بخونم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه عمارت رو ببینی می فهمی یعنی همه اونجا قسم میخورن هماهنگ نکردن🚶🏻‍♀️

عزیزم من چند کامنت عقب تر گفتم داستان چیه و البته که من اون برنامه رو ندیدم و نمی تونم نظر بدم و خب گفتم که نمیع 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
شما از کجا میدونی،آخه اگه اینطوری بود داخل تلویزیون دعوتش نمیکردن

بین اون همه تماشاگر که نمیشه ساختگی باشه

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

جانمتیپ؟؟ معمولی نه چادری نه جلفبرای چی

خواهرم فرهنگیان می خونه بعد تیپی معمولیه ولی خیلی پشیمونه چون بچه ها خیلی همو لو میدن از هم تو خیابون عکس میگیرن هم اینکه عکسشونو یکی نشون بده اخراجشون رو رقمای ۵۰۰ میلیون و ۷۰۰ میلیونه 

واسه ی تیپ ساده میریم بیرون ماسک می زنه

جدی😐

آره والا همه خانوادشون فوت شدن یه خواهر و یه برادر موندن اینام سر ارث همدیگه رو جر دادن دختره رفت روح احضار کرد خودش طلاها رو برداشت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فال نهپیشگویی و موکل و اینده بینی اینا

کی گفته ف ال نه؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
شیفتینگ واقعیه؟؟میگن رمزش یادت بره بر نمی‌گردی تو دنیای واقعی

واقعی نیست یه جورایی رویا سازیه 

یه سناریو میدی به مغزت تمرین میکنی که رویای شفاف ببینی 

مثل وقتی که قبل خواب به یه چیزی فکر میکنیم خوابشو میبینیم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
چه برنامه ای هست؟

۱۰:۳۰ شب شبکه سه روزهای یکشنبه و شنبه و سه شنبه

شعبده بازی میکنن ذهن خوانی هم میکنه

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖