2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27766 بازدید | 549 پست
اولی خانوادش حمایتش میکنن؟؟

در حد عروسی و طلا

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ببین اولی به نظرم بهتره . دومی دیوونه میشی اگ دختری باشی ک دنبال آزادی و .. باشی سنتی بد دردیه .. تو ...

3 سال نشده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با اولی ازدواج کردم اما کار داشت و خیلی هم آدم کاری هست راضی ام از انتخابم منم مث شما بین دو تا گ ...

مرسی عزیزم 

الان خوشبختی

والا نسبت به اطرافیان خودم که میبینم خیلیا با عشق زیاد ازدواج کردن بله خب به نسبت خیلی خوشبختم شکر خدا 

الان خونه داریم ماشین داریم و بچمون ده سالشه و منو همسرم عاشقشیم 

البته همسرم هنوز هم مثل روز اول منو دوست داره بعد ۱۷ سال زندگی شکر خدا

هم سن هم هستن ؟ ممکنه اولی هنوز جوون باشه دومی جا افتاده تر اونموقع نمیشه مقایسه کرد اگر اولی تازه ا ...

اولی 24 دومی 26 

جفتشون لیسانس و سربازی رفته

پس به نظرم ارزش صبر کردنو دارهمن براساس تجربیه زندگی خودم کمکمت کردم و بدون پشیمون نمیشی

مرسی عزیزم 

استارتر عزیز

شما و تمام دختران دیگه همه لایق این هستید که واسه خریدن یه مانتو بعد از ازدواج عذاب وجدان نگیرید بخاطر وضع مالی همسر..

الان همه میگن اخلاق مهمه و خدا خودش بقیشو ردیف میکنه و برکت داره و از این حرفها..

این واسه این بازه زمانی نیست؛  الان در کنار اخلاق چیزایی دیگم مهمن وگرنه فشار مالی میتونه روان رو درگیر که و در نتیجه چی میشه؟؟؟ میگیم خدایا این همون خوش اخلاقست که یروزه عوض شد؟

اینگه بگی میسوزم و میسازم در عوضش کنار عشقم هستم بستگی به خودت و زمان مجردیت داره.. که چطور زندگی کردی و تحمل چیارو داری و یا نداری!

اما لیاقت اینکه تو خونه ملکه باشی رو داری عزیز دلم..

کلی والدین زحمت دخترشونو میشکن بعدش باید حداقل بسپرنش به دست کسی که بتونه تضمین کنه خوشبختیش رو..

ببین عزیزم حداقل شرط بزار که اول کارشو درست کنه بعد به گزینه اول فکر کن لطفا..

حتی اون دومیه هم نمیشه گفت بله بگو... باید کلی صبر کنه و دلتو ببره تا شااااید اونم تازه شاااید بتونه تو رو مال خودش کنه..

الکی نیست که..  باید بشناسیش

خدا منو ببخشه اگر با این حرفهام باعث میشم دو نفر از همدیگه جدا بشن؛ اما من هم یه دخترم و دلم نمیخواد ببینم هم جنسهای خودم بخاطر یک انتخاب اذیت بشن..

و آرزو میکنم واست که هر چی به صلاحته واست به بهترین نحو ممکن اتفاق بیوفته..

اگه واقعا میدونی اولی اخلاق داره ک مرد تلاشه کردنه و سر سفره درستی نون خورده قطعا اولی

جفتشون اخلاق دارن

نقدو بچسب دومی والابروبابااولی چیه اه 😂نکبت

😂😂

در حد عروسی و طلا

خییلی مسیر سختی داری اگه باهاش ازدواج کنی 

اگه کاری که قراره براش جور بشه درامدش خوبه قبول کن 

اگه در حد معمولی و پایین تره فقط بدون که باید تحملت بالا باشه 

ممکنه تو دوستات فامیلا ... کسایی که همسنت هستنو ببینی که تو رفاهن اگه اینا روت تاثیر‌نمیذاره قبول کن

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
وقتی اولی رو دوست داری چطور میتونی به دومی بله بگی؟❌❌❌

دوست داشتن به تنهایی کافیه؟ 

دومی در صورتی ک پولدار باشه وگرنه اولی

پولدار آنچنانی نیست متوسط