2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27892 بازدید | 549 پست

من بین پسر ساکت و صبور طلا فروش محلمون که همه چیز از بهترین رو داشت 

و پسر تندخو و عصبیه همسایه که هیچی نداشت حتی سربازی هم نرفته بود دومی رو انتخاب کردم

هیجکدومم دوست نداشتم ولی مطمئن بودم دومی اینقدر عاشقمه که هیچکس نمی تونه مثل اون باشه 

الانم ۱۸ ساله شوهرمه و یه پسر ۸ ساله داریم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
با دومی رفت آمد میکنم و اگه به دلم بشینه قبول میکنم

اگر نشینه چی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.. امیدوارم حال دلتون عاالی ببخشه خانوما🥰🥰

واقعا تصورتون اینه که زیر ۱۸ ها بچن؟

یا اینکه نمیتونن درک و مفهوم درستی از یک سری مسائل مثل ازدواج داشته باشن؟!

نظر شخصی من اینه که اینکه میگیم زیر ۱۸ها واسه نسل های قبل بوده و الان حتی بچه ی ۱۲ ساله ی دهه نودی نسبت به زمانی که قانون اساسی مون گفتن ۱۸ سلام قانونیه خیلی ادراکش قوی تر شده..

و این دیگه چیپه که بگیم زیر ۱۸ ها نیان توی تاپیک..

هر نسل که داره میگذره خیلی منطق شون بیشتره و منطق حرف اول رو براشون میزنه.

البته این نظر من بود و هر کسی یک طرز فکر داره که واسم کاملا قابل احترامن..

شبتون بخیر

دومی چون بیکاری بی پولی تمام علاقتو ازبین می بره

3 سال دوست بودن نبرده باشه چی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خوشبخت بمونید

ممنونم.فقط زود و احساسی تصمیم نگیر.من با شوهرم دوست بودم و وقتی اومد خواستگاریم مامانم مخالف بود چون کارش زیاد خوب نبود همون موقع یه خواستگار دیگه داشتم که از نظر مالی و موقعیت شغلی از شوهرم بهتر بود و مامانم خیلی موافق بود ولی من دنبال دلم رفتم و خداروشکر الان مامانم شوهرم بیشتر از من دوس داره.من توی یکسال قبل بدترین شرایط مالی رو بخاطر ورشکستگی شوهرم تحمل کردم ولی هنوزم مثل روز اول و شاید خیلی بیشتر دوستش دارم.عشق خیلی مهمه توی زندگی.البته عشق واقعی.ببین میتونی پای بی پولی هاش وایستی.میتونی سختی هارو تحمل کنی اون کسی که دوستش داری با عرضه و مسئولیت پذیر هست و خیلی چیزای دیگه که باید در کنار عشق و علاقه در نظر بگیری بعد انتخاب کنی.موفق باشی عزیزم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
ببین عشقم نمیدونم خودت، همسر ایندت، خانواده هاتون با کار کردن شما موافق هستند یا نهولی متاسفانه الان ...

مرسی عزیزم از نظرت 

نه دیگه گفتی کارش صد درصد ارومیه...اگه نداشته باشه که نه

فقط کار ماشین و خونه اینا نه

بریدم مغازه با اون دوست داشتن بهت یه کیلو پیاز میدن؟؟؟قطعا نه

درسته

حتی اگر هیچی نداشته باشه اولی

اگه هیچی نداشته باشه باید ببینم تحمل خودم چقدره ؟و اینکه پسره پتانسیل پیشرفتو داره؟مثلا تحصیلاتی مهارتی خانواده ای که حمایتش کنن؟ و اینکه سن جفتتون توی چه رنجیه وقت هست از الان شروع کنین یا اینکه نه یه موقعیت تثبیت شده مثل دومی مناسبتر باشه. با توجه به اینا تصمیم میگیرم

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

اجاره نشینی تا کی با این اوضاع وضعیت هر سال باید کار کنید فقط بتونید پول پیش اضافه کنید کجا پول میرس ...

درسته