2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بپرسم کجایی مثلا چه فصلایی رو تاحالا خوندی

من یه کتابو خوندم  اونم کامل نکردم،ده تا کتابو بیخیال شدم.اینجوری درس خوندم.این درس خوندن به درد کنکور نمیخوره.برنامه ریزی درستی نداشتم.

اگه نهاییو بالا بگیری کنکورو قبولی جالب اینجاست نهاییا سخت ترن

اونا هم یه جوری میگیرن که نمره ت ۱۵ بشه نهایت.چند تا سوال سخت دارن که نمیشه راحت جواب داد.نمره بالا خب رشته تاپ قبولی.

ببین من نهایی پارسال رو کلاس نگرفتم طول سال و همون لایو های شب امتحان نوکنده و براتی رو دیدم با اینکه کم کاری داشتم در طول سال ولی وقتی نمرم اومد باورم نمیشد.بقیه رو ندیدم بنظرم این دوتا خوبن . استاد خوب زیاد هست البته ،خودت باید بشینی ببینی با کدوم بهتر پیش میری و زیاد هم بابت استاد سخت نگیر همه چی به تلاش و تمرین خودت بستگی داره

براتی همه چیو میگه منطورم اینه هرچی براتی گفته بود اومده بود؟

متوجه نمیشم اخه هرچی بگه که نمیاد کلا بیست نمره ست ولی اگه منظورت اینه ببینی میتونی نمره ی بالا بگیری اره. فقط برای فیزیک باید نمونه سوال زیاد حل کنی مخصوصا الان که بیشتر تاکید روی تشریحیه