2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 28096 بازدید | 549 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با اولی ازدواج کردم اما کار داشت و خیلی هم آدم کاری هست راضی ام از انتخابم منم مث شما بین دو تا گزینه گیر کرده بودم ولی عشقو انتخاب کردم بعد ازدواج ماشین خرید خونه هنوز نداریم ولی خوشبختم کارش خیلی مهمه اگه درامد نداشته باشه کاری نباشه به هیج عنوان انتخابش نکن چون سختی هاو چالش های زیادی تو زندگی داری و الان زندگی خیلی سخت تر شده 

هم سن هم هستن ؟ ممکنه اولی هنوز جوون باشه دومی جا افتاده تر اونموقع نمیشه مقایسه کرد 

اگر اولی تازه از دانشگاه و سربازی و ... دراومده دو سه سال فرصت می خواد عرضه و جنم خودشو نشون بده 

رو دومی هم فکر کن به امید عشق و علاقه ردش نکنی بعدا پشیمون بشی یه سری موقعیت ها تکرار نمیشن خوب بررسی کن 

نه م ن توی واقعیت زندگی کردم.البته پوستم کنده شد ولی پشبمون نیستم و هزار بار دیگه برگردم بازم همین آ ...

شما استانه تحمل و صبرت بالاس اما همه شرایط شون یکسان نیست و همینطور عشق به تنهایی داشتن یه آینده ی خوش و خرم رو برامون تضمین نمیکنه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

میدونی وقتی ب کسی برسی دیگ برات ذوقش تموم میشه عشق قشنگ ک بهش نرسی.من گزینه دوم رو انتخاب میکنم

عزیزم اون عشق نیست فقط یه حس زودگذر هست.

عشق اگر حقیقی باشه بعد ازدواج عمیقتر میشه و شکل دیگه ای بخودش میگیره .شاید اون هیجان اول نباشه ولی عشق هیچوقت از بین نمیره

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اون واسه چه دهه ای بوده عزیزم؟الان فرق داره فداتشم..نمیشه سوخت و ساخت..

میدونم اما ببین آینده رو نمیشع پیش بینی کرد خب .. من خودم با ادم سنتی اصلا آبم تو یه جوب نمیره ،بهش گفتم ببین میتونی یا نه.. بعد آینده اگ پسر اولیه توپ بشه وضعش چی دومی بیکار بشه .. از آینده کسی خبر نداره ب نظرم ببینه حالش پیش کی خوبه اونو انتخاب کنه