2777
2789

برای پدرم...

بالای زانو قطع کردن پاشو برای خطای پزشکی...💔

میدونم اون پا مثل پای خودش نمیشه توروخدا نگید...

من بهترین و گرون ترین و هوشمند ترینش رو پیدا میکنم براش میخریم 

محدودیتش چیه😔؟؟

بستگی ب ادم و روحیه داره تو کلیپ ورزشکار و دونده دیدم (خارجی) دوتا پا قطع بوده بادپای مصنوعی میدوید. اولش سخته ولی کمکش کنید کنار بیاد

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فلزی چجوریه و چرا پیشنهاد دادی گلم؟خطای پزشکی رگ پاش رو زیادبرش داده بود عفونت کرد😔😔😔

وای😔 برای چی رگشو برش زد؟

بخاطر چ کاری این اتفاق براش افتاد؟

من باید تعویض مفصل کنم میترسم.

به نظرم فلزی محکمتره

آخ عزیزم قند داشته؟ چطور خطای پزشکی رخ داده

نه 

افت قند هم داره 😅

برای پیوند کلیه از پاش رگ برداشتن زیاد برش داده بود دکتر و خوب بخیه نزده بود عفونت کرد پاش...

وای😔 برای چی رگشو برش زد؟بخاطر چ کاری این اتفاق براش افتاد؟من باید تعویض مفصل کنم میترسم.به نظرم فل ...

برای پیوند کلیه احتیاج به رگ هست از پاش برداشتن دکتر رگ پاش رو زیاد برش داده بود و خوب بخیه نزده بود عفونت کرد

تعویض مفصل چیه گلم؟

یه چرای بزرگ توی ذهنمه 

قبلا با کفر کردن خالی میکردم خودم رو 

دیدم زندگی و دنیا بدون ذکر گفتن و یاد خدا و... ارزش نداره

الان فقط میگم خدایا چرا 

اخه این نمیشه همه زنده بمونن و سالم باشن 

یه مریضی بس ۲تابیماری بس

اخه به بابای من یکی دوتا ندادی حداقل ۷ ۸ تا دادی 

فقط چرا🙃دلت نمیسوزه خودت؟