سلام عزیزای دلم ب حق ابروی خانوم فاطمه زهرا برای همتون دعا میکنم برای کسایی ک میخان دامنشون سبز بشه برا جوونا برا کنکوریا برا مریضا برای پدرومادرا و سلامتیشون برای بچه هاتون عروس و داماداتون خانوادتون برای کسایی ک دوس دارن تشکیل خانواده بدن برای کسایی ک گرفتارن حاجت دارا برای کسایی ک بچه مریض دارن برای کسایی ک بی پولن اونایی ک هر مشکلی دارن دعا میکنم و براتون حمد میخونم و صلوات میفرستم انشالله موفق باشید و از چشم بد به دور باشید سلامت باشید سایتوت بالاسر خانواده و بچع هاتون
ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خدایا یکتای بی همتایی مهربون و بخشنده ای تورو قسمت میدم ب ابروی خانوم فاطمه زهرا هرچی ابجیم ستاره میخواد تو دلشه تو دستش بزاری حاجت رواش کنی اجابتش کنی از چشم بد ب دور باشه سلامت و عاقبت بخیر باشه
ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید