2777
2789
عنوان

اونایی ک گرفتارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 73 پست
ای قربونت برم خواهر قشنگم درد پسرت بجونم ب روی چشمم هم خودم هم مادرم تمام خانوادم میگم دعا کنن اسمشو ...

خدا نکنه خواهر این چه حرفیه ❤️❤️

اسمش آریوان. 

خیلی ممنونم ازتون اجرتون با خدا

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
خدا نکنه خواهر این چه حرفیه ❤️❤️ اسمش آریوان. خیلی ممنونم ازتون اجرتون با خدا

چشم اجی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونتون برممم من خیلی ممنونم ازتون 😍😍😍❤️

خدانکنه اجی قشنگم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

برای شفای پدرم علی❤️💔

خدایا ب حق ابروی حضرت زهرا پدرشونو شفا بده از چشم بد بدور باشن  الله هم صلی علی محمد و آل محمد  سایشو بالاسر بچه هاش نگهدار خدای بزرگ و مهربون 

واسه خونه دار شدنم دعا میکنی

سلام خواهر انشالله ب امیدخدا ب حق امام رضا کمکت کنه خونه بخری پر روزی باشی و سلامت از چشم بد ب دور باشی الله هم صلی علی محمد و ال محمد

سلام خواهر انشالله ب امیدخدا ب حق امام رضا کمکت کنه خونه بخری پر روزی باشی و سلامت از چشم بد ب دور ب ...

همگی حاجت روا ان شاالله 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..
صلوات فرستادم واست.. توروخدا دعام کن بگوو اجابتم کنه بگو خدا مگه خودت نگفتی منو بخوانید تا اجابتتون ...

الله هم صلی علی محمد و آل محمد

خدایا یکتای بی همتایی مهربون و بخشنده ای تورو قسمت میدم ب ابروی خانوم فاطمه زهرا هرچی ابجیم ستاره میخواد تو دلشه تو دستش بزاری  حاجت رواش کنی اجابتش کنی از چشم بد ب دور باشه سلامت و عاقبت بخیر باشه

ممنونم مهربون سرنماز به یادتم🥺🖤🦋

دردت بجونم اجی خدا ارامش بندازه تو وجودت 

من ی نذر ده روزه دارم برای برادرم گرفتم ک افسری قبول بشه تا ده روز زیارت عاشورا میخونم اسمتو میارم قبلاازش حاجت گرفتم سر سه روز