2777
2789
عنوان

اونایی ک گرفتارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 73 پست
توروخدا دعا کن منم بتونم اردیبهشت کنکور بدموقبول هم بشم

ایشالا ب امیدخدا قبول میشی عاقبت بخیر و موفق باشی عزیزم خدا کمکت کنه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای من که داروسازی بیارم

ب امید خدا قشنگم الله هم صلی علی محمد و ال محمد خدا کمکت کنه موفق باشی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

واسه دوتا حاجت هام دعا کن لطفااااا

عزیزدلم ب حق ابروی خانوم فاطمه زهرا حاجت روا بشی عاقبت بخیر و سلامت باشی هرچی از خدا میخای همون بشه از چشم بد ب دور باشی

برای منم دعا کن که باردار باشم گلم یه دوقلوی سالم و صالح

ای عزیزدلم انشالله😍😍😍انشالله ب حق امام رضا باردار باشی و بچه هات بسلامت بیان از چشم بد ب دور باشی سلامت باشی همیشه الله هم صلی علی محمد و ال محمد🧿🧿🧿🧿

چه دل مهربونی داااااری شما عزیزم دستت درد نکنه برای پسر منم دعا کن منم برای شما دعا میکنم

فداتبشم خواهرم الهی. عاقبت بخیر باشه تنش سلامت از چشم بد ب دور باشه و موفق باشه سایتون بالاسرش باشه

فداتبشم خواهرم الهی. عاقبت بخیر باشه تنش سلامت از چشم بد ب دور باشه و موفق باشه سایتون بالاسرش باشه

مهربوننن واقعا حالمو خوب کردی یا تاپیکت دستت دردنکنه..

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»

پسر من فلج مغزی شده یکم ویژه دعاش کن چون واقعا دل مهربونت خیلی به دلم نشست.

خدا حفطتون کنه خدا حافظ عزیزانتون باشه ❤️❤️❤️❤️

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
مهربوننن واقعا حالمو خوب کردی یا تاپیکت دستت دردنکنه..اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَ ...

ای قربونت برم خواهر قشنگم درد پسرت بجونم ب روی چشمم هم خودم هم مادرم تمام خانوادم میگم دعا کنن اسمشو تو زیارت عاشوراهامونم میاریم اسمشو بگو