2777
2789
عنوان

معلم دخترم میگه از جلو میخورن نه از پشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 91 پست
نمی دونم خب منم میخوام همین بدونم منظور داشته یا نه همین جوری میخواسته یه رمز بزاره اخه سن پایین هم ...

واقعا حق داری نگران بشی الان زمونه و ادمهاش ناجور شدن هیچی از هیچکس بعید نی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
آخه سنشون کمه نباید دبیر مردداشته باشن چون دخترای ما ساده هستن تو کشورای دیگه بهشون آموزش میدن کسی ح ...

نسل جدید اصلا اینطوری نیست من خودم یه مدت فیزیک درس میدادم مدرسه خیلی زرنگن و خداروشکر میتونن از پس خودشون بر بیان

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما طرز فکرت مشکل داره

خبشماتوضییح بده منظورش چی بود منکه همین الانم نفهمیدم منظور اصلیشم چی بود که این مثالو زد؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

توی دبیرستان خیلی اوضاع بدتره مثلا دبیر شیمی ما واسه کنکور میگهفلزات عشقشون دادنه کی میده فلز میده ه ...

کلاس های دبیرتون مجازیه؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

مهم اینه معنیش رو متوجه نشده. میخوای چیکار کنی ؟

میخوام اگه حدسم درست باشه و واقعا منظوری داشته باشه یعنی بقیه ام با شنیدین این حرف فکرشون رفت سمت چیز بدی با مامانای کلاس در میون بزاریم که دبیر عوض کنن 

الان من به شاگردام میگم علامت کوچکتر و بزرگتر دهنش رو به سمت بزرگتره هست چون دوست داره بزرگترو بخوره منظور دارم؟

اون بنده خدا هم یه چیزی توی این مایه ها گفته

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

نگران نباش باید ببینی اصل داستان چی بوده چون معلم این حرف ونمیزنع اختمالا بچه ها بعد ازدرس شوخی یاجدی اینو گفتن و باب شده بین بقیه.یه شعر فارسی هست پسر منم ششم هست هربار میخونه اون تیکه رو داد میزنه پر توان باید زدددددد🤕چند دفعه هیچی نگفتم بعد گفتم این چیه میگی معلم اینجوری خونده مگع.گفت نه ولی بچه ها اینجوری خوندن این تیکه رو باید بادستت تاکید کنی و بگی پرتوان باید زد.اصلا حالم بد شد فقط چون نمیدونست چی داره میگه گفتم مادر جان شما دیگه تکرارش نکن.شیطنت بین بچه ها زیاده بخواب نخوای میگن

اگه ما هم بگیم دبیر عوض میکنه ولی نمی‌دونم درست فکر میکنم یا نه میترسم الکی قضاوت کنم هر چند کم پول ندادم براش 

جلسه ای ۵۰ میشه هر نفر هفته ای ۲ جلسه دارن میشه هفته ای ۱۰۰ برای شش ماه تدریس گفتن میشه ۴ میلیون همش نقد دادم

الان من به شاگردام میگم علامت کوچکتر و بزرگتر دهنش رو به سمت بزرگتره هست چون دوست داره بزرگترو بخوره ...

خوب اینجوری نگو، بگو به سمت بزرگتر هست چون براش احترام قایل هست🤣🤣🤣

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
الان من به شاگردام میگم علامت کوچکتر و بزرگتر دهنش رو به سمت بزرگتره هست چون دوست داره بزرگترو بخوره ...

شما خانوم هستین بعد جمله ات هم ایراد تشابهی نداره

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

کلاس های دبیرتون مجازیه؟

اره این دبیره این کلاسش مجازیه 

ولی مثلا یه دبیر ریاضی داشتم توی یه موسسه معروف 

رسما سرکلاس با دختره لاس میزد که آره چقدر صدات قشنگ چقدر چی

به دختره زنگ زده بودن برای حل سوال 

میگفتم خدایا این کلاس حضوریش چطوره دیگه سری از کلاس لفت دادم رفتم یه کلاس دیگه 

فحش که گاو و خر و موز که رایجه 

ولی یه دبیر ریاضی اصلا به هرکنکور بگی میشناسش

سر کلاس نمیدونم چرا اعصبانی شد فحش ناموس میداد به یه دانش آموز که آره مادر فلانه