2777
2789
عنوان

چرا دخترا رودست کم میگیرن

330 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من حس میکنم توی ایران دخترا رو دست کم میگیرند و به خودشون اجازه میدن توی خیابون حرفای جنسی یا متلک بزنن یا مسخره کنن یا حقیر جلوه بدن. نه همه ولی اکثرا جدی نمیگیرن! مثلا من خودمو شکل پسرا میکنم میرم بیرون احدی تخم نمیکنه نگام کنه چه برسه به این که شماره بده یا بیفته دنبالم ولی همین که گوگولی میرم بیرون آزار دادن ها و تحقیرها شروع میشه ! نظر شما چیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط مختص ایران نمیشه عزیزم

و اینکه خب آقایون همیشه در صحنه حاضر هستن باید با بی توجهی از کنارشون رد شی

یه نکته هم که نظرمو جلب کرد این بود جوری حرف زدی که انگار خودت ایرانی نیستی!🙄

متاهل🧸

قبول دارم خانومی

تو کشوری هستیم ک زن رو ضعیفه میدونن

بچه بعد طلاق حق مرد هست یا عمو یا پدربزرگ

اینجا کشور ناعدالتی هاست ک ب زنها ظلم میشه

مهریه هم ک باید بخشید تا بتونی طلاق بگیری و راحت شی از ظلم مردا

اونایی که اینجوری فکر میکنن متوهمنشما ذهنت رو درگیر افکار مسموم همچین ادمایی نکن

خب اکثریت همین بودن. لاقن توی ایران که تجربم این بوده تا الان ولی کشورهای دیگه نبودم نمیدونم

فقط مختص ایران نمیشه عزیزمو اینکه خب آقایون همیشه در صحنه حاضر هستن باید با بی توجهی از کنارشون رد ش ...

من ایرانیم ولی کشورهای دیگه سفر کردم حس میکنم زبان بدن مرداشون فرق داره

من ایرانیم ولی کشورهای دیگه سفر کردم حس میکنم زبان بدن مرداشون فرق داره

ماهم سفر کردیم عزیزم دیگه کمتر کسی هست که حداقل تا ترکیه نرفته باشه😅

پسر داییم ساکن آلمانه

عمم هم ساکن ترکیه

اونجاهم این موارد هست حالا به شکل ها و نوع های مختلف

متاهل🧸

قبول دارم خانومیتو کشوری هستیم ک زن رو ضعیفه میدوننبچه بعد طلاق حق مرد هست یا عمو یا پدربزرگاینجا کش ...

کاش فقط ضعیف جسمی میدونستن از نظر عقلی هم ضعیف تر میبینن زنا رو !