2777
2789
عنوان

چرا دخترا رودست کم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 38 پست
چون واقعیتهچون بیشترشون عزت نفس ندارن اعتماد به نفس ندارناجازه میدن یه مرد هرجوری دلش میخواد باهاشون ...

بخدا هیچ پسری جرات و جسارت مزاحمت ب خانومی و نداره این دختر یا خانمه که اجازه میده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی به دختره اینجور نشون میده که من تو رو دست کم میگیرم که لجشو دربیاره؟ از روی عقده؟

بعله عزیزم عامدانه ست شک نکن... میبینن ادمو ولی طوری وانمود میکنند ک ندیدنت ... یا جوری حرف زشت می‌زنن ک خوردش کنند.. که تماماً از عقده و کمبودها و اختلالات روانی شون نشأت میگیره 

نه ولی قشنگ حس میکنم آدم حسابم میکنن حتی از طرز نگاهاشون

عزیزم این چه طرز فکریه شما داری آدم حسابم میکنن یعنی چی مشخصه ۱۷ یا ۱۸ ساله ای و هر روز عاشق یکی میشی فردا هم فارغ میشی مواظب خودت باش تو خیلی با ارزشی خیلی

عزیزم این چه طرز فکریه شما داری آدم حسابم میکنن یعنی چی مشخصه ۱۷ یا ۱۸ ساله ای و هر روز عاشق یکی میش ...

میدونم با ارزشم ولی وقتی شکل پسرام کسی بهم بی احترامی یا توهین جنسی نمیکنه یا بیفته دنبالم. از دید آدما مردا فقط آدمن و نباید اذیتشون کنی !

بخدا هیچ پسری جرات و جسارت مزاحمت ب خانومی و نداره این دختر یا خانمه که اجازه میده

خیر اینجوری نیست هیچ پسری حق مزاحمت نداره حتی اگه یه خانوم بی حجاب باشه اون پسر اگه پدر و مادرش تربیتش کرده باشن هرگز مزاحمت ایجاد نمیکنه

جدا از بحث مزاحمت گاهی توهین،تحقیر و رفتار های زن ستیزانه زیادی از طرف مرد برای زن وجود داره

کاربری دوستم فعلا دست منه
خیر اینجوری نیست هیچ پسری حق مزاحمت نداره حتی اگه یه خانوم بی حجاب باشه اون پسر اگه پدر و مادرش تربی ...

من حتی یکبار هم ندیدم برادر های خودمم که ماشاالله همه حامی زنا و خیلی خیلی ب زنای دور و اطرافشون ب شدن احترام و ارزش میزارن