سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من حس میکنم توی ایران دخترا رو دست کم میگیرند و به خودشون اجازه میدن توی خیابون حرفای جنسی یا متلک بزنن یا مسخره کنن یا حقیر جلوه بدن. نه همه ولی اکثرا جدی نمیگیرن! مثلا من خودمو شکل پسرا میکنم میرم بیرون احدی تخم نمیکنه نگام کنه چه برسه به این که شماره بده یا بیفته دنبالم ولی همین که گوگولی میرم بیرون آزار دادن ها و تحقیرها شروع میشه ! نظر شما چیه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ینی به دختره اینجور نشون میده که من تو رو دست کم میگیرم که لجشو دربیاره؟ از روی عقده؟
بعله عزیزم عامدانه ست شک نکن... میبینن ادمو ولی طوری وانمود میکنند ک ندیدنت ... یا جوری حرف زشت میزنن ک خوردش کنند.. که تماماً از عقده و کمبودها و اختلالات روانی شون نشأت میگیره
نه ولی قشنگ حس میکنم آدم حسابم میکنن حتی از طرز نگاهاشون
عزیزم این چه طرز فکریه شما داری آدم حسابم میکنن یعنی چی مشخصه ۱۷ یا ۱۸ ساله ای و هر روز عاشق یکی میشی فردا هم فارغ میشی مواظب خودت باش تو خیلی با ارزشی خیلی