2777
2789
عنوان

خیلی عصبانی ام که حد نداره

186 بازدید | 6 پست

مدرسمون به کسایی که تو مسابقات علمی و نمره برتر از این چیزا چیزی میدادن بعد منو توهمشون چیزی گرفتم و یک جا مدیرمون گفت هرسال  مدال میاری تجربه هات بگو بعد مامانم اومده بود مامانم رسیدیم خونه دعوا کرد چرا تو همه چی چیزی اوردی چرا المپیاد اوردی چرا انقدر تو چشمی این جور ادما به جایی نمیرسن حالا یکی نیست بگه خودت منو ثبت نام کردی بعد میگفت از داداشت یاد بگیر خوب بابا بزارین منم کنکور بدم اعصابم بدجور خورده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه مامان بی منطقی خب خوبه که درس بخونی جایزه بگیری ولی خداییش منم انگار چشم خوردم نتونستم هیچ نتیجه ای از درس بگیرم یه بار جشن داشتیم تو درس ومسابقات چهارتاجایزه همزمان گرفتم بعد معاون پرورشی داشت میترکیداز حسادت گفت همه جایزه هاروکه توبردی بذاراین اخریتوبدیم کسی دیگه گفتم خانم من مزدزحمتمو گرفتم تومسابقات شرکت کردم 

وای چه مامان بی منطقی خب خوبه که درس بخونی جایزه بگیری ولی خداییش منم انگار چشم خوردم نتونستم هیچ نت ...

بابا مسابقات المپیادو ایناهاست کلا ازمدرسمون دونفر تایید شدن جهانی بعدم من چیکار مدرسمون میذاره یکی نیست به مامانم بگه فقط داداشم که تو کتکور مثلا یک رشته اورده میزنه تو سر من 

بابا مسابقات المپیادو ایناهاست کلا ازمدرسمون دونفر تایید شدن جهانی بعدم من چیکار مدرسمون میذاره یکی ...

میدونم منم سال اخر دبیرستان المپیادی بودم ولی نشدشرکت کنم حالاحرف بزن چندروز دیگه راضیش کن