سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من حس میکنم توی ایران دخترا رو دست کم میگیرند و به خودشون اجازه میدن توی خیابون حرفای جنسی یا متلک بزنن یا مسخره کنن یا حقیر جلوه بدن. نه همه ولی اکثرا جدی نمیگیرن! مثلا من خودمو شکل پسرا میکنم میرم بیرون احدی تخم نمیکنه نگام کنه چه برسه به این که شماره بده یا بیفته دنبالم ولی همین که گوگولی میرم بیرون آزار دادن ها و تحقیرها شروع میشه ! نظر شما چیه؟
یه عده هندونه زیر بغل این نرای به اصطلاح مرد میزارن
اگه یه قانونی باشه ک ب دختر هم ارزش قائل بشه قطعا دخترا خوشبخت تر و ازاد تر میشن(الان یه عده میان بگن منظورت از ازادی چیه!ازادی اون چیزی ک تو ذهنته نیست ما دخترای ایرانی تنهایی تا سر کوچه رفتن رو هم ازادی میدونیم)💔
بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینکه مثلا چ دختر چ پسر جنس مخالف رو دست کم بگیره این نشان دهنده ی کمبود توجه و خلأ های عاطفیه ک درون خودشو نابود کرده حالا سر دیگران خالی میکنه.... متوجه منظورم هستید ؟... اونی ک داره دست کم میگیره در واقع خودش مشکل داره
نه عزیزم هر کس چه مرد چه زن اگر از درون ذهن خوش ب خودش ارزش بزاره ب نظر من ارزشمنده وقتی دختری تو این سرنا نافشو میزاره بیرون و ساپورت بدن نما میپوشه که قطعا داره از سرنا میمیره این یعنی من دنبال توجه هستم ب من توجه کنید ب من احساستون و ب راحتی بیان کنید من بی سرپا هستم دختری که جسمش تو این سرما ارزش نداره همه رو ریخته بیرون من خودمم ب شخصه نگاه میکنم و واقعا همه ب چشم عروسک یا آلت جنسی میبیننش پسرا دنبال توجه نیستن پسرا اعتماد ب نفس دارن ولی امان از تربیت غلط دخترا والا تو آمریکا هم تو فصل سرد خودشونو میپوشونن من نمیدونم یه عده چقدر از درون خالی هستن چقدر آسیب دیدن که خودشون و اونجوری نمایش میدن پسرا هم متاسفانه کمبود درونی خودشونو متاسفانه با راه های کاملا غلط و خطرناک ارضا میکنن که بحث واقعا طولانی داره