2777
2789
عنوان

چرا دخترا رودست کم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
حس میکنن مردا بالاترن!

بالاتر نیستن

یه عده هندونه زیر بغل این نرای به اصطلاح مرد میزارن

اگه یه قانونی باشه ک ب دختر هم ارزش قائل بشه قطعا دخترا خوشبخت تر و ازاد تر میشن(الان یه عده میان بگن منظورت از ازادی چیه!ازادی اون چیزی ک تو ذهنته نیست ما دخترای ایرانی تنهایی تا سر کوچه رفتن رو هم ازادی میدونیم)💔

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اکثریت همین بودن. لاقن توی ایران که تجربم این بوده تا الان ولی کشورهای دیگه نبودم نمیدونم

اکثریت باشه یا نباشه حقیقت عوض نمیشه

حقیقت اینه ادم احمق تو جامعه زیاد هست و شما نباید به حرف همچین ادم هایی توجه کنی

هرجا حس کردی بهت توهین شد از حقت دفاع کن

کاربری دوستم فعلا دست منه
کاش فقط ضعیف جسمی میدونستن از نظر عقلی هم ضعیف تر میبینن زنا رو !

اره بستگی ب تربیت خانواده داره.اقوام ما دختر رو بالاتر از پسر میدونن.. انقد ب دختر و زن احترام میذارن ک همه زن ذلیلن

ولی خانواده شوهرم بی فرهنگو بی عقلا

زن رو آدم حساب نمیکنن

کاش با اینا ازدواج نمیکردم چون واقعا عذاب میکشم از طرز حرف زدن و رفتارشون

اکثریت باشه یا نباشه حقیقت عوض نمیشهحقیقت اینه ادم احمق تو جامعه زیاد هست و شما نباید به حرف همچین ا ...

خب آدم روش نمیشه وقتی دارن بت دست میزنن توی جمع برگرده دفاع کنه

چرا همچین فکری میکنی؟

چون واقعیته

چون بیشترشون عزت نفس ندارن اعتماد به نفس ندارن

اجازه میدن یه مرد هرجوری دلش میخواد باهاشون رفتار کنه

و وقتی ازدواج میکنن پسراشون رو با باورهای غلط تربیت میکنن همون پسر بزرگ میشه واسه بقیه خانوما مزاحمت ایجاد میکنه

کاربری دوستم فعلا دست منه
ولی همه دخترا که اینجوری نیستند

اینکه مثلا چ دختر چ پسر جنس مخالف رو دست کم بگیره این نشان دهنده ی کمبود توجه و خلأ های عاطفیه ک درون خودشو نابود کرده حالا سر دیگران خالی میکنه.... متوجه منظورم هستید ؟... اونی ک داره دست کم می‌گیره در واقع خودش مشکل داره 

اینکه مثلا چ دختر چ پسر جنس مخالف رو دست کم بگیره این نشان دهنده ی کمبود توجه و خلأ های عاطفیه ک درو ...

ینی به دختره اینجور نشون میده که من تو رو دست کم میگیرم که لجشو دربیاره؟ از روی عقده؟

چرا

نه عزیزم هر کس چه مرد چه زن اگر از درون ذهن خوش ب خودش ارزش بزاره ب نظر من ارزشمنده وقتی دختری تو این سرنا نافشو میزاره  بیرون و ساپورت بدن نما میپوشه که قطعا داره از سرنا میمیره این یعنی من دنبال توجه هستم ب من توجه کنید ب من احساستون و ب راحتی بیان کنید من بی سرپا هستم دختری که  جسمش تو این سرما ارزش نداره همه رو ریخته بیرون من خودمم ب شخصه نگاه میکنم و واقعا همه ب چشم عروسک یا آلت جنسی میبیننش  پسرا دنبال توجه نیستن پسرا اعتماد ب نفس دارن ولی امان از تربیت غلط دخترا والا تو آمریکا هم تو فصل سرد خودشونو میپوشونن  من نمیدونم یه عده چقدر از درون خالی هستن چقدر آسیب دیدن که خودشون و اونجوری نمایش میدن پسرا هم متاسفانه کمبود درونی خودشونو متاسفانه با راه های کاملا غلط و خطرناک ارضا میکنن که بحث واقعا طولانی داره

چون واقعیتهچون بیشترشون عزت نفس ندارن اعتماد به نفس ندارناجازه میدن یه مرد هرجوری دلش میخواد باهاشون ...

قبول دارم دخترای اهل مطالعه و دانا کمترن متاسفانه