2777
2789
عنوان

امشب شب تولدمه🥹نصیحتتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 36 پست
باور کنید خیلی دلم گرفته بود و بغض داشتم ولی با حرفای قشنگتون حالم چقدر عوض شد مرسی از همتون🥺😍❤️

هر مشکلی یه زمانی داره ،بعداز چند وقت حتی دیگه یادتم نمیاد جزئیاتشو ،پس سخت نگیر و به آیندت امیدوار باش  

هر وقت ناراحت شدی به این فکر کن که میلیونها سلول توی بدنت وجود دارن و تنها چیزی که بهش اهمیت میدن تویی؛)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تولدت مبارک دختر 

چ خوب بزرگ شدی

چ خوب تجربه کسب کردی

میدونم سخت بود ولی گذشت و ت از پسش برآوردی 

تبریک میگم بهت ک تونستی 

و امشب شبییه ک ت خانوم تر شدی بزرگتر شدی عاقل تر شدی

تموم تلاشتو کن ک موفق ترین باشی

بشی خاری ت چش بدخواهات  و اونایی ک میگفتن ت نمیتونی

من بهت ایمان دارم زیبا

موفق ترین باشی

انشاالله ک حال مامانم زود خوب شه 

با موفقیت خوشحالش کن عزیزم

ت میتونی🩷🫰

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

اول از همه تولدت مبارک دی ماهی خاص💜😘

متاسفم بابت سختی های که کشیدی 

امیدورام مادرت هرچه زودتر بهبودیشو بدست بیاره و خدا برات حفظش کنه 

و آفرین بهت که با وجود سختی و بالا بلندی های زندگیت دوباره بلند شدی و داری تلاش میکنی واسه ایندت ، امیدوارم کنکور رشته ایی که دوست داری قبول شی و به آرزوهای قشنگت برسی دختر کوچولوی خوشگل و قوی🫶

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
اول از همه تولدت مبارک دی ماهی خاص💜😘متاسفم بابت سختی های که کشیدی امیدورام مادرت هرچه زودتر بهبودی ...

مرسی عزیزدلم 🥺💗💗💗💗واقعا حالمو عوض کردی