2777
2789
عنوان

تا این سن که رسیدم

57 بازدید | 10 پست

خیلی اشتباه ها مرتکب شدم خیلی خیلی زیاد

و دوست ندارم مثل یه سری ها بگم من اشتباهاتمو دوست دارم و این اشتباهات من بوده که منو ساخته و اگر برگردم عقب بازم انجامشون میدم و از این حرف ها که مد شده میگن..

من از اشتباهاتم خیلی ناراحتم 

دلم میخواد دیگه انجامشون ندم

علی الخصوص اکثر کارهایی که تو خشم و عصبانیت انجام دادم

احساس میکنم این مدل اشتباهاتم زورش از همه بیشتر بوده و منو بیشتر و محکم تر به زمین کوبیده 

گذشته رو نمی تونم کاری کنم جز طلب بخشش

ولی دلم میخواد انسان خوبی باشم 

یه انسان خوب با فرکانس بالا 

یه بنده خوبِ خدا 

سختیش مبارزه با خودمه 

خدایا من از تمام وجودم دلم میخواد انسان خوبی باشم 

منم واقعا گناه ها واشتباهات زیاد هزاران بار توبه کردنو توبه شکستن جوری که دیگه واقعا حالم از خودم بهم میخوره تامیخوام تغییر کنم حالم بهتر بشه یه چیزی انگار اون اشتباهارو یادم میاره و سرزنشم میکنه🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعا گناه ها واشتباهات زیاد هزاران بار توبه کردنو توبه شکستن جوری که دیگه واقعا حالم از خودم به ...

میگن این که احساس عذاب وجدان میکنیم خوبه و نشونه خوبیه 

منم دقیقا همینم 

انگار یه موجودی تو وجودم قایم شده و هی منو یاد کارهای اشتباهم میندازه و خیلی وقت ها هم منو از بخشیده شدن نا امید میکنه 

نمی دونم اسمشو چی بزارم 

نمی دونم چه نیروییه 

ولی هزاران بار حالِ منو بالا و پایین میکنه 

کاش یه پاک کن وجود داشت که بر میداشتیم و همه اشتباه های گذشته رو از جوری پاک میکردیم که هم خودمون و هم دیگران فراموش کنن

میگن این که احساس عذاب وجدان میکنیم خوبه و نشونه خوبیه منم دقیقا همینم انگار یه موجودی تو وجودم قایم ...

دقیقا کاش یه دکمه داشتیم میزدیم گذشته رو یادم میرفت

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید