2777
2789
عنوان

خواهرم تو همه‌ی مراسم ها ازم لباس قرض میگیره گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 85 پست

مطمئنی خواهرشی؟ شاید دشمنی 

عزیزم شاید بنده خدا تو این شرایط اقتصادی توان خرید لباس نداره

خیلیا بلد نیستن آرایش کنن نمونش خودِ من

واقعا این طرز صحبت که طرف گداست و این حرفا تازه اونم راجب خواهرت شان خودتو زیر سوال میبره

لباس میخری اصلا بهش نگو و بهش نشون ندهواسه آرایش هم بگو مصلا کرمم تموم شده بخر بیار دفعه ی بعد بگو ر ...

میپوشم میبینه ی تومن پول کانسیلر دادم ی تومن کانتور همش هروقت. میاد میگه بیا اونارو بزن صورتم جذاب میشه خوب لعنتی منم کار مردم زحمت کشیدم بخدا خریدم خودش پول داره نمیخره

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستش بخوای اونام‌تعارف میکنن و روشون نمیشه بهت نه بگن چون دوستت دارن کلی هرکس باشه راضی نیست

نه همه ایطور نیستن ک

من حتی لباس ب زندایم دادم 

بخدا کفشام ایقد برد داغون شدن بعدشم باز بهش وسیله میدادم اینو میگم ک نگی همه مثل همن. 

حالا خیلیم مهم نیس ، لباسه دیگه مگه چیه 

این دو روز دنیا ارزش این حرص خوردن رو نداره . عیب نداره حالا تو بده 

سخاوتمند باش

تو نیکی می‌کن و  در دجله انداز 

که ایزد در بیابانت دهد باز 

بهترین کار نه گفتن هست اما اگر واقعا نمی تونی باید هر وقت میاد در کمدت را قفل کنی و بگی کلیدش خراب شده چند بار بهش بگی خودش می فهمه ... در مورد لوازم آرایش بگو کرمم تموم شده برو فلان مارک بخر و بیار بیشترش را خودت استفاده کردی 

مطمئنی خواهرشی؟ شاید دشمنی عزیزم شاید بنده خدا تو این شرایط اقتصادی توان خرید لباس ندارهخیلیا بلد نی ...

میگم پول داره خسیسه لوازم آرایشی بگیره آرایشش کنم ، خودش هیچیشو نمیدع 

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده
نه باو پول داره خودش ی تیشرت داره گفتم بده من بپوشم نداد کلی داد و بیداد کرد بخدا

من بودم به همون دلیلی که اون تیشرتش رو به من نداد به همون دلیل هم لباسم رو بهش نمیدادم حداقل یبار اینکار رو می کردم