2777
2789
عنوان

خواهرم تو همه‌ی مراسم ها ازم لباس قرض میگیره گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 85 پست

دوستان لباس منم دوستم چند دست برده مجلسی قرار بود ۲ هفته پیش بیاره نیاورده الان ۳ هفته شده بگم بیاره زشته اخه من اونارو نمیپوشیدم ولی بازم هرکدوم چند تومن پول خیاط دادم 

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر وسیله ای ک یکسال ازش میگذره خمس داره خمس سالانه

خمس تعیین شده ، رو گندم، طلایی که حالت پس انداز داره ، پولی که پس انداز شده و چند تا چیز دیگه.

تا حالا کسی نگفته باید رو وسیله ای که میخری ‌خمس بدی.

پس همون موقع میگفتی دیگه از من لباس نخواه چون منم دیگه بهت لباس نمیدم

گفتم بهش دیگه سمت من نیا بعد رفت پیام داد لباس سفیدتو بده با شلوارت و کفش و شال منم گفت باشه 

بعد پیام دادم میام آرایشم کن😐منم جوابش ندادم

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده

من بهت حق میدم و درکت میکنم

اگه میشه یه مدت لباس نگیر تکراری بپوش بزار مجبور بشه دست به جیب بشه بعد ازش امانت بخواه اگه داد هیچی اگه نداد دعوا کن بگو از من تو هم دیگه نخواه

لوازم آرایشی اونا که گرونه بگو تموم کردم چند تا ارزن بگیر خواست اونو بده بگو منم از همین میزنم

بفرما جلو ته صف مال خودمه
من بهت حق میدم و درکت میکنماگه میشه یه مدت لباس نگیر تکراری بپوش بزار مجبور بشه دست به جیب بشه بعد ا ...

نه نمیدع چند باری ازش خواستم نداده یکبار خونمون بود گفتم تیشرتت چقدر خوشگله بده ببینم به من میاد بعد گفت نه بو میگیره خوشم نمیاد 

هر چقدر دوست داشته باشم تاپیک میزنم راجب نامزدم دوست نداری نظر نده
گفتم بهش دیگه سمت من نیا بعد رفت پیام داد لباس سفیدتو بده با شلوارت و کفش و شال منم گفت باشه بعد پیا ...

خودتم شلی دیگه اینکارو باهات میکنه منم خواهرم سال تا سال نمیگیره پولاشو طلا میگیره لباس خواست غیر مستقیم رو ندادم خوب اونم بره بگیره

یه بار سفت وایستا قبول نکن

میگم پول داره خسیسه لوازم آرایشی بگیره آرایشش کنم ، خودش هیچیشو نمیدع

بره گمشه چرا بهش میدی پس..وقتی یه تیشرت بهت نمی‌ده چرا باید لوازم آرایش میلیونی براش استفاده کنی ..مرگو بده دختر جان..بهش نشون نده چیزی می‌خری لپازمتو بگو تموم شده..دروغه چقد خواهرت..بعدم ک تو تنت دید دیگه مهم نیست..بگو دیگه دوست ندارم بدم..مثل خودش پرو باش ..مگه نمیگی سرو صدا کرده تیشرتشو نداده .مثل اون سلیطه باش

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
گفتم بهش دیگه سمت من نیا بعد رفت پیام داد لباس سفیدتو بده با شلوارت و کفش و شال منم گفت باشه بعد پیا ...

پس اشتباه از سمت خودته وقتی گفتی لباس سفیدتو بده میگفتی من دیگه به تو لباس نمیدم تمااام

نه نمیدع چند باری ازش خواستم نداده یکبار خونمون بود گفتم تیشرتت چقدر خوشگله بده ببینم به من میاد بعد ...

خب توهم همین بهانه رو بگیر بهتر خودش بهانه میده دستت