2777
2789
عنوان

خواهرم تو همه‌ی مراسم ها ازم لباس قرض میگیره گدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 85 پست
کسی فرق میکنه با خواهرمن فقط با خواهرم اینجوریم

از نظر من لباس وسیله شخصیه و لباس مجلسی رو وقتی میشوری دفرمه میشه و نباید به هیچکس داد چون این همه پول میدی پشت سر هم که شسته میشه به درد نمیخوره اصلا

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان لباس منم دوستم چند دست برده مجلسی قرار بود ۲ هفته پیش بیاره نیاورده الان ۳ هفته شده بگم بیاره ...

بگو بیار لباسامو بی‌زحمت..مادرم داشت میپرسید لباسات کجاست....یا یه مجلسی داریم می‌خوام بپوشم 

تنها کسی ک ترس از دست دادنشو داشتم از دست دادم😢🖤
گفتم بهش دیگه سمت من نیا بعد رفت پیام داد لباس سفیدتو بده با شلوارت و کفش و شال منم گفت باشه بعد پیا ...

خب کوفت و باشه..وقتی دلت نیست بدی برا غلط کردن میگی پس باشه ..میگفتی متاسفم خواهر جون دیگه لباسام نمی‌دم 😐

نه نمیدع چند باری ازش خواستم نداده یکبار خونمون بود گفتم تیشرتت چقدر خوشگله بده ببینم به من میاد بعد ...

وای چقد رو‌مخی اسی..انقد بی زبون نباش دیگه 😑😑

چقد عوضیه..بگوپس لباسهای من بو نمیگیره تو میپوشی میرینی توش خودخواه 

بگو بیار لباسامو بی‌زحمت..مادرم داشت میپرسید لباسات کجاست....یا یه مجلسی داریم می‌خوام بپوشم

آره دیگه خجالت رو میزارم کنار رک میگم بیار لباسمو لازم دارم 

از یاد رفت قصه ما، یاد ما بخیر .....

آره دیگه خجالت رو میزارم کنار رک میگم بیار لباسمو لازم دارم

ها بابا ..الان همه چی ب این گرونی آدم خودش استفاده نمیکنه یا با ملاحظه استفاده می‌کنه که خراب نشن .چرا باید یکی دیگه با لباس های تو پز بده..دوروز دیگه دوتا آشنا میبینن تنت میگن تو رفتی ازش قرض گرفتی بعد..هیچوقت ب کسی لباس قرض نده .هم بهداشتی نیست هم زشته کلا این حرکت