2777
2789
عنوان

گذشته همسرم خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 125 پست
دم دستی که نه ولی حس میکنم دیگه مثله من بودن هم خوب نیس اینقد بسته و محدود دخترایی که قبل ازدواجشون ...

اون دخترها چیزهایی رو یادگرفتن که اموزشش در اجتماع نبوده الان با این همه منبع و روانشناسی تجربیات بقیه رو یادمیگیری و در رابطه پیاده میکنی عصر حجر که نیست 

امثال ما تسل سوخته ایم فقط به عشق فرزند زندکی میکنیم

میدونی چی خوبه؟

اینکه طرف عاشق نبوده باشه و رابطه های قبلش سرگرمی بوده باشه

ولی عاشق تو باشه

عاشقت باشه و تجربشم زیاد

عالی میشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دم دستی که نه ولی حس میکنم دیگه مثله من بودن هم خوب نیس اینقد بسته و محدود دخترایی که قبل ازدواجشون ...

چرا از اون ور بوم میفتی

صبر کن کیس،مناسبت پیدا شد از فیلترت رد کن بعد انتخابش کن به چشم دوستی هم نگاه نکن به چشم کیس ازدواج نگاه کن که اما طرف عاصی نکن بیاد جلو شناختوپیدا کردید دیدید به درد هم خوردید ازدواج کنید اول عاقلانه اتنخابش کن بعدا عاشقش شو

نه هرکسی از خیابان رد شد 

اون دخترها چیزهایی رو یادگرفتن که اموزشش در اجتماع نبوده الان با این همه منبع و روانشناسی تجربیات بق ...

چی بگم 

ولی چیزی که من تو اطرافم یادم هیچ عدالتی وجود نداشته و نداره 

پاک بودن ما هیج تصمینی برای اینکه بعدها همسر پاکی نصیبمون بشه نداره

میدونی چی خوبه؟اینکه طرف عاشق نبوده باشه و رابطه های قبلش سرگرمی بوده باشهولی عاشق تو باشهعاشقت باشه ...

من و شوهرم ۹ سال باهم دوست بودیم ولی اصلا نمیتونه  ابراز علاقه کنه نمیتونه ناز کنه ...بلد نیست هدیه بخره زن بودن زن داشتن رو بلد نیست 

از کجا میدونید یکی دوتا دوست دختر داشته ؟ از کجا مطمئنید ده ها دختر رو تجربه نکرده باشه؟

شما از کجا میدونید پسری اولین رابطشه

شما هیچکسو نمیشناسید مگر با رفت وامد و ارتباط باهاش 

من مخالف صد درصد رابطه ج ن س ی هستم 

چی بگم ولی چیزی که من تو اطرافم یادم هیچ عدالتی وجود نداشته و نداره پاک بودن ما هیج تصمینی برای اینک ...

پاک بودن برای حفظ شان و شخصیت خودته 

ک نشون میدی انقدر ارزشمندی که با کسی وارد رابطه شدی ک حاضر شده به خاطر شما دفتر ازدواج امضا بزنه و زیربار هزینه های ازدواج بره 

نه رابطه های دوستی امروزی با هزینه کمتر و خدمات بیشتر ! 

چرا از اون ور بوم میفتیصبر کن کیس،مناسبت پیدا شد از فیلترت رد کن بعد انتخابش کن به چشم دوستی هم نگاه ...

آخه جالبه پیشنهاد دوستی هم ندارم باورت میشه 

الان ۵ترمه میرم داناه تاخالا نشده یکی بیاد بگه خانم فلانی من از شما خوشم میاد 

با وجودی که تیپ و استایل و جهره و.... خوبه 

اونروز تو خیابون داشتم میرفتم یه پسره ۳۴، ۵ساله تو ماشین  گفت میشه چند لحطه وقتونو بگیرم من فکر کردم میخواد آدرس بپرسه 

رفتم جلو پرسیدم در چه مورد ؟ گقت فک کنم اونقدری باهوش باشی که بدونی چی میگم😐

رابطه رو من شخصا بد میدونم چون معتقدم انسان باید مدیریت عواطف و شهوت داشته باشه بتونه خودشو کنترل کن ...

من رابطه رو بد نمیدونم چون برای ازدواج اعتباری قائل نیستم تو چون ازدواج رو امر مقدس میدونی مفاهیم رو در راستای اون واسه خودت تعریف میکنی

البته ک مختاری عزیزم فقط تفاوت نگاه منو تو در این نکته بود ک گفتم