2777
2789
عنوان

گذشته همسرم خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 125 پست
ینی چطوری رو خودم کار کنم

یعنی به ماجرا خوب فکر کنی و واسه خودت تحلیلش کنی 

چرا تجربه رابطه عاطفی قبلی فرد رو کار بدی میدونی؟ 

احتمالا برمیگرده ب تفکرات سنتی ما ک میگفت خدا یکی یار یکی 

یا برمیگرده به ایگوی بزرگ ما که دوست داریم فرد تمام و کمال ما باشه حتی زمانی که ما در زندگیش نبودیم 

من رابطه رو در ظرف زمان نگاه میکنم هر رابطه ای آغازی و پایانی داره اون پسر در اون رابطه خبر نداشته تهش چی میشه و قرار هم نیست که همه تا آخرعمر باهم بمونیم خواه ناخواه جدایی رخ میده اون پسر اشتباه نکرده ازینکه رابطه ای رو تجربه کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی اعتراض میکردم ، بعضی هاشون میگفتن حتما خودت قبل ازدواج رابطه داشتی ، وگرنه اعتراضی به معاینه ند ...

از مغز نداشتشونه 

فقط حیف دختراشون 

انشالله خدا بهشون دختر نده 

.

یعنی به ماجرا خوب فکر کنی و واسه خودت تحلیلش کنی چرا تجربه رابطه عاطفی قبلی فرد رو کار بدی میدونی؟ ا ...

چه تحلیل جالبی داشتی شما 😍😍

نمیدونم واقعا ، شاید چون خودم وارد اینجور روابط نشدم انقد نسبت بهش گارد دارم 

چطور برات مهم نیس

خب چه اهمیتی داره ، با هر کی بوده فقط برای دوستی بوده ، مهم اینه منو برای زندگی انتخاب کرده و از ثانیه ایی که بهم قول داده هیچ خطایی نکرده 

اگه قبلش با کسی توی رابطه نبود ولی الان به من خیانت میکرد خوب بود؟ 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
دیره خیلی دیر شد ...بخاطر بلد نبودنش زنانگی نکردم

میدونی

چیزی که زنا خیلی دوسش دارن محبت و توجه عه

توجه به کوچکترین چیز ها

و محبت کردن با کوچکترین چیز ها ن میلیاردی خرج کردن

خب چه اهمیتی داره ، با هر کی بوده فقط برای دوستی بوده ، مهم اینه منو برای زندگی انتخاب کرده و از ثان ...

خود من بشخصه واقعااااا زورم می‌گرفت اگه جات میبودم 

خب بعد حس نمیکنی رفتارای گذشته امکان داره رو حال و آینده هم تاثیر بزدرل

یعنی به ماجرا خوب فکر کنی و واسه خودت تحلیلش کنی چرا تجربه رابطه عاطفی قبلی فرد رو کار بدی میدونی؟ ا ...

رابطه رو من شخصا بد میدونم چون معتقدم انسان باید مدیریت عواطف و شهوت داشته باشه بتونه خودشو کنترل کنه تا زمان ازدواجش 

نه اینکه به راحتی شل بشه و وارد رابطه بی سر و ته با اینده نامعلوم بشه 

میدونیچیزی که زنا خیلی دوسش دارن محبت و توجه عهتوجه به کوچکترین چیز هاو محبت کردن با کوچکترین چیز ها ...

امروز تو تنهایی خودم خیلی گریه کردم و با خدا حرف زدم من فقط زنده ام  زندکی نمیکنم ... با وجود اینکه خیلی جیز تو زندکی دارم اگه بخاطر پسرم نبود ازش جدا میشدم ...

شاید چون من خودم وارد اینجور روابط نشدم انقد بسته فکر میکنم شاید اگه منم وارد این روابط و دوستیا بشم ...

تو مختاری طرفتو جوری انتخاب کنی که میخوای

اما حرف من اینه انتخابت اگاهانه و از روی مطالعه بگی   نه اینکه چون دوست پسر نداشتی اونم دوست دختر نداشته باسه