2777
2789
عنوان

گذشته همسرم خیلی برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 125 پست
خب نبودهباور نکردن ندارهخیلیا حالا به دلایلی این روابطو نداشتنچیز عجیبی نیست

درسته ولی نمیدونم چرا باورم نمیشه با اینک همه ازش تعریف میکنن میگن خیلی پاک و چشم پاکه و فلان ولی خب قسمم میخوره ک نبودم  ولی برا خودم عجیبه 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو مختاری طرفتو جوری انتخاب کنی که میخوایاما حرف من اینه انتخابت اگاهانه و از روی مطالعه بگی نه ای ...

حرف شما کاملا درسته 

متاسفانه من انگار زیادی خودمو محدود کردم که این اصلا خوب نیس 

آدم خوبه تجربه کنه 

از قضا من چندتا پیج روانشناسی و وکالت دارم که میگن گذشته طرف مهمه کرم باغچه ریشه اینده رو هم میخوره

عزیزم دقت نکردی من چی میگم

میگم گذشته طرف هم برای من مهمه در ان واحد چنتا دوست دختر نداشته باسه هرهفته با ی دختر باغ نره 

اما نه اینکه ی دوست دختر داشته باشه بهش بگم فاسد

خود من بشخصه واقعااااا زورم می‌گرفت اگه جات میبودم خب بعد حس نمیکنی رفتارای گذشته امکان داره رو حال ...

نه تاثیری نداره چون فقط برای سرگرمی بوده و هیچ عشقی وجود نداشته 

منو و همسرم الان ۱۵ ساله باهمیم ، خداروشکر هیچ مشکلی نداریم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
نه تجربه نکن اسی دم دستی پسرا نباش از تجربیات بقیه استفاده کن

دم دستی که نه 

ولی حس میکنم دیگه مثله من بودن هم خوب نیس 

اینقد بسته و محدود 

دخترایی که قبل ازدواجشون دوستی با پسرارو رو تجربه کردن بهتر بلدن با شوهر ایتدشون برخورد کنن 

عزیزم دقت نکردی من چی میگممیگم گذشته طرف هم برای من مهمه در ان واحد چنتا دوست دختر نداشته باسه هرهفت ...

از کجا میدونید یکی دوتا دوست دختر داشته ؟ از کجا مطمئنید ده ها دختر رو تجربه نکرده باشه؟ 

دم دستی که نه ولی حس میکنم دیگه مثله من بودن هم خوب نیس اینقد بسته و محدود دخترایی که قبل ازدواجشون ...

بله همین دختر ها ، پسر ها رو هار کردن انداختن تو اجتماع میری تو محل کار تا با پسرا لا.س نزنی استخدامت نمیکنن (برحسب تجربه)

اینا حرف هر جیزی جای خودش ذات یک زن نیاز و نوازش

میدونی چیه من ۸ ماه از یکی خیلی خوشم میومد

رفتیم بیرون

از همون اول فهمیدم قصدش چیه و میخواد همین دیت اولی ببره خونه ها

ولی نذاشتم هیچ غلطی کنه ولی کارشو انقد خوب بلد بود

دستمو میگرفت بوس میکرد دستمو ول نمیکرد میخواست دنده عوض کنه با اون دستش عوض میکرد

قربون صدقم میرفت دستاشوقفل میکرد تو دستام

حروم.زاده بودا دعوامون شد شدید ولی اینطوری بودن خوبه