2777
2789
عنوان

چه کارهایی برای زیباییتون کردین و تاثیر زیادی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4849 بازدید | 222 پست

ژل گونه زدم

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم چقدر طول کشید؟درد داشت؟

نه با پماد بی حس میکنه.برا من یدونش گوشتی بزرگ بود امپول بی حسی زد..بی حسی باپماد نیم ساعتدطول کشید ده دقیقه هم برداشتنشون طول نکشید بالیزر

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
مثلا فیلر شقیقه خیلی خوب بودلیفت لثهمیکرو ابرو و شیدینگ لب خیلی تغییرم دادعمل بینی که خط اول همشون ب ...

فیلر شقیقه برگشت نداره ؟؟؟ چجوریه؟ دائمیه یا بعد یه مدت باز باید انجام بدین؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

کک ومک هام رولیزرکردم خیلی راضیم فقط یکم روگونه وبینیم مونده نیازه باز۲جلسه برم چشامم بلفاروکنم عالی میشم حیف فعلاپول ندارم😆

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
میشه برا جوش صورت و جای جوش یه راه حل خوب بگین؟ پوستم چربه یکم مناسب پوستم بگین🥲

من واسه جوش هر شب صورتمو با شامپو بچه میشورم 

شیرینی و فست فود و اینا هم کلان حذف کردم 

خوب شده پوستم 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

واسه مو که هر کاری کردم زیبا شده ولی ریزشش نمیدونم چرا تمومی ندارهولی برای پوستم روتین دارم و فیشیال ...

عزیزم ریزش مو به کمبود ویتامین مربوطه من قبل بارداریم خیییلی ریزش داشت الان که ویتامین دی مولتی واهن مصرف میکنم کلا خوب شده 

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کک ومک هام رولیزرکردم خیلی راضیم فقط یکم روگونه وبینیم مونده نیازه باز۲جلسه برم چشامم بلفاروکنم عالی ...

بلفارو نکن توروخدااا

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
منم پوست مرغیم😂😂😂😂😂

پوست مرغی چیه؟ 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️