2777
2789
عنوان

چه کارهایی برای زیباییتون کردین و تاثیر زیادی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4980 بازدید | 222 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرسینگ‌ ناف دوس دارم شاید برم

به هرکسی نمیسازه باعث عفونت میشه اما بینی نه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

من چونه تزریق کردم و فیلر لب‌ راضیم ولی چونه مامانم میگه بت نمیاد خودت خوشگلتر بودی😐😂 من خودم دوسش دارم دلم میخاد زاویه فکمم بزنم ولی گفت ۴ تا ۶ سیسی هر طرف میخاد پول ندارم 

من چونه تزریق کردم و فیلر لب‌ راضیم ولی چونه مامانم میگه بت نمیاد خودت خوشگلتر بودی😐😂 من خودم دوسش ...

منم دوست دارم 

شوهرم‌نمیزاره 

میگه مصنوعی طور دوست ندارم🙄😒

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

برای همیشه منافذ از بین میره یا موقت من قبلا پوستم چرب بود در چند تا منافذ دارم الان پوستم خشک شده م ...

همیشه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

چیه این

دستگاه واسه برداشتم خال وکک ومک

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان