2777
2789
عنوان

دختر بودن💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 125 پست
خیلی ممنونم ازت بابت حرفات عزیزم

خواما میکنم امیدوارم موفق باشی فقط اعتماد خانوادت رو جلب کن همه چی اوکی میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم پول خرج کردن به عهده ی مرد یا زن؟ حتی ما خانم ها یه حقی داریم که اگه مرد خرج ما نکنه میتونیم ا ...

واقعا خیلی از زن ها برای نیاز های اولیه زندگیشون با منت از شوهرشون پول میگیرن :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐 حوزه نرو برو دانشگاه فرهنگیان

عزیزم به عهده من بود که اصلا انتخاب میکردم برم دانشگاه آزادی چیزی ولی خب متاسفانه میگن برو حوزه و من تا الان موافقت نکردم! 

واقعا خیلی از زن ها برای نیاز های اولیه زندگیشون با منت از شوهرشون پول میگیرن :)

اون دیگه مشکل شوهرشون 

مرد اگه خوب باشه خودش پول در اختیار خانمش میزاره ک زن نخواد اصلا درخواست کنه 

اما نظرم اینکه حتما اگه خواستی ازدواج کنی حق ادامه تحصیل و سرکار رفتن رو بگیری

پول توجیبی مگه نداری تو دختر؟

پول تو جیبی دارم ولی همون پول تو جیبی رو میدم برای دارو هام و یه سری چیزای دیگه که کلا تا آخر ماه چیزی برام نمی‌مونه یعنی خیلی کمه اصلا در حدی نیست که بتونم باهاش پس انداز کنم

عزیزم به عهده من بود که اصلا انتخاب میکردم برم دانشگاه آزادی چیزی ولی خب متاسفانه میگن برو حوزه و من ...

خب باید با حرف زدن منطقی  و شیرین زبونی متقاعدشون کنی تا زمانی که خواستگار برات بیاد بری دانشگاه 

اون دیگه مشکل شوهرشون مرد اگه خوب باشه خودش پول در اختیار خانمش میزاره ک زن نخواد اصلا درخواست کنه ا ...

اینم حرف درستیه ولی خب تو این دوره زمونه مرد خوب از کجا پیدا میشه؟