2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 102965 بازدید | 717 پست
شما چه خانم صبوری هستی موفق باشید

مرسی عزیزم.دوسش داشتم.حتی دقیقل منم یه مامان بزرگ شوهرم داره عین مال اسیه.میاد پنج ماه شش ماه میمونه😂تازه جنگ اعصاب روان باش داریم اینقدر اذیت میکنه که فقط خدا میدونه.میادجاشو میندازه پایین پاهای ما که میخوایم بخوابیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی منو تو مثل همیم😂😂فقط من درکت میکنم شوهر منم یه مامان بزرگ همینجوری داره اصلا نمیگه خونه زندگی دارم میاد ۶ ماه ۷ماه میمونه حتی به من گفت میخوام برم خونمو بیارم پیش شما شوهرم نذاشت

سلام 

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

فقط همون صفحه اول و خوندم ۳ ماه خیلی زیاده ادمی که خواسته هاشو تحمیل میکنه اذیت میکنه چجوری زندگی میکنین تهدیدش کن قهر کن برو شرایط از این بدتر که نمیشه 

چجوری درک نمیکنه خانومی که تازه زایمان میکنه شرایط روحی جسمیش داغونه پاشو یه فکری بکن نه بپزی بشوری بچه داری کنی اونم بیرون واس خودش ول بچرخه

خوب بگو چیکار کنم جز قهر چون خودش اصلا قهر نمیکنه

به مادرشوهرت بگو، تهدیدش کن که لچه رومیزاری میری

یاخودتوبزن مریضی هیچ کاری نکن رختخواب بنداز ،روزهام  نزار مادرشوهرت بره خونه اش 

تابترسی که میخوان پشت چی بگن،همین اش همین کاسه

مگه به ایناکسی میگه چرا3ماه خونه زن ومرد جوان پلاسید

دوتا دوتا بسته گوشت بپز بذار جلو مادر بزرگ

اگر مرغ پختی بهترین جاشو‌بذار جلو مادر بزرگه

میدونی ک‌این روزا خرجم گرونه

هر رووووز ب شوهرت لیست خرید بده بگو بخر بیار زشته مهمون داریم.

تا خودش مادربزرگش رد کنه بره وقتی دید دهنش سرویس شده از خرج و خورد و خوراک زنیکه ی مفت خور

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

میگم الان ۳ ماه نتونستیم با هم دو کلام حتی حرفم بزنیم ببینم چشه اینجور میکنه ازم ناراحته یا چی

تو ه بروی خودت نیار با مادر شهرت گرم بگیر شوهرت رو نادیده بگیر ی چند روزی اینطوری باش ببین واکنشش چیه کبچه هم نزدیک شوهرت نبر فقط با مادر شوهرت باش

خوشحالم ک شوهرم وابسته مادرش نیست

من میگم بریم خونه مادرت

اون نمیاد خودم میرم شوهرم ب زور باید صدبار زنگ بزنیم ک‌بیاد ی سر خونه مامانش

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره