2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 93775 بازدید | 698 پست

خب خوانندگان یه خانم بعد زایمان ۳ ماهه دو تا پرستار داره مادر و مادر بزرگ شوهر

به نظرتون این واقعیت داره یا ساخته تخیلات نویسنده است؟!

😂😂😂😂

شوهرت به مادرش و مادربزرگش کشیده چون اونا هم درک ندارن سه ما موندن نمیگن طرف زندگیش مختل میشه و زندگی خودمون هم مختل میشه😐😐😐

✒️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا سرکارمنم ۶سال تو ی اتاق با خانواده شوهرم بودم ۲تا بچه داشتمخوبیش این بود مادرشوهرم اهل بحث و دخا ...

چون من حتي مادرمم توي خونه مادرشوهر و يك اتاق زندگي نكرده. در أطرافمم نديدم.نميتونم قبول كنم

چرا بايد يكي بره توي اتاق براي زندگي بچه هم بياره؟وقتي خودش قد يك اتاق جا نداره.خب همون خونه باباش بمونه ديگه

💕

این همه ادم که میرن خونه پدرشوهر چیز نایابی نیست که بگیم ابدا وجود نداره

خونه پدر شوهر 

با يك اتاق خيلي متفاوت هست.

ما ك نديديم زمان مادرامونم اينجوري نبوده

ادم خب ميمونه خونه باباي خودش

💕

۳ ماه از زایمانم گذشته حتی نزدیکیم نیومدهنمیدونم درک کنی یا نه یکی باید همدمه آدم باشه بعده زایمان ک ...

من حس بدی گرفتم نمیخوام ناراحت بشی ولی مطمعنی خیانت نمیکنه؟ همش به فکر خودشه .

😶عججججب🤑

میگم الان ۳ ماه نتونستیم با هم دو کلام حتی حرفم بزنیم ببینم چشه اینجور میکنه ازم ناراحته یا چی

قبل اینکه شوهرت بره دنبالش زودتر ازاون بگو فلانی برو مادرو بیار خستم یکم به بچه برسه

چه چیزا ک‌ ادم نمیشنوه اینجا

یعنی چی عروسی کردی خب مگه نباید میومدی خونه خودت 

بسم الله الرحمن الرحیم 

شوهر سرباز کجا دلم بزارم 

سنش کمه ؟

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم 

چقدر صبوری

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
خب خوانندگان یه خانم بعد زایمان ۳ ماهه دو تا پرستار داره مادر و مادر بزرگ شوهربه نظرتون این واقعیت د ...

بوی خیانت از صد فرسخی داره میاد.چون۱-گوشی شوهرش رمز داره و رمزشو رو به خانمش نمیگه۲-سه مااااهه که بچه بدنیا اومده ولی شوهرش ازش اصلا رابطه نخواسته۳-خانم درخواست رابطه داده ولی شوهرش قبول نکرده(گفته شبا پیشم نمی‌خوابه.استارتر به شوهرش گفته بیا پیشم بخواب ولی شوهرش گفته نه من همین جا راحتم)بنظرت این مرد خودش رو کجا خالی می‌کنه .یه دو روز خودارضایی یا.... بقیه روزا چی؟۴-بقول یکی از بچه ها مادر بزرگش رو نگهبان کرده که آقا بره با خیال راحت به کارش برسه۵-به مدت یکسال خونه داشتن وسایل هم برده بودن داخل خونشون ولی داخل یه اتاق تو خونه مادرشوهرش زندگی کرده و آقا قبول نکرده که برن داخل خونه خودشون زندگی کنند۶-استارتر خودش هم استرس خیانت رو حس کرده و.....

شوهرت مشکوک میزنیه ها توهم هرچی تاحالاسکوت کردی بسه یه فکر جدی بکش نمیشه تااخرباایناباشی که

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

بعدشم بگو مردک اگه نمیخواستی مستقل زندگی کنی پس بی خودت فکر ازدواج بودی همونجا پیش ننت و مادرجونت میموندی

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید