2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 105871 بازدید | 725 پست
نمیدونم ولی یجای شوهرت داره میلنگه گلم

مرد جماعت یک شب ارضا نشه دیوونه میشه باید حتما ارضا شه اینکه پیشت نمیاد و بهت میلی نداره یجاش ایرادداره اونم سهههه ماه؟؟؟؟😐

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
مرد جماعت یک شب ارضا نشه دیوونه میشه باید حتما ارضا شه اینکه پیشت نمیاد و بهت میلی نداره یجاش ایرادد ...

منم به این زیاد شک دارم دیگه میگم خوب از مهمونا خجالت میکشه ولی فکر گذشته میفتم میبینم خیلی قبلنا بی حیا بود حتی پیشه اینا بعلو بوسمم میکرد ولی الان هیچکدومش

خودت کمکم کن🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم به این زیاد شک دارم دیگه میگم خوب از مهمونا خجالت میکشه ولی فکر گذشته میفتم میبینم خیلی قبلنا بی ...

مراقب رفتارش یکماه باشی میفهمی چخبره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
نمیدونم واقعا از یه طرف بچه داری استرس داره از یه طرفیم میگم چرا اصلا ازدواج کردم میگم خدایا همه این ...

قهرچرا؟؟؟

بگو مادرت بیادپیشت بعدبگه دخترمو نوه ام ببرم خونمون یکم نوه داری کنم 

دیگه مادربزرگ سرجهازی نمیادکه باهات؟؟؟

امیدوارم چرت وپرت کارا ازسرشوهرت بیفته

بازبان خوش کارتوپیش ببر

نشد کولی شو

اینجوری مسخره ادامه نده،،،ادبش کن

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

به نظر من همه اینارو به مادرشوهرت بگو حتی نغییررفتار شوهرتو خیلی دوستانه وبهش بگو مادرانه بهم کمک کن به نظرت چیکارکنم چرا پسرت باهام اینجوری رفتار میکنه؟؟لج کرده یااز تنهایی میترس ووابسته شماس؟؟

اسی دلم سوخت معلومه زیادی مظلومی بمیرم برات بی احترامی نکن ولی از حقت دفاع کن بشین حرف بزن خیلی جدی

ینی چی شب تا صبح خودت بچه داری میکنی زنی ک تازه زایمان کرده عزیزم شما نیاز ب همسر و مراقبت داری

بترسونش بگو اگ اینجوریه من نمیکشم چند ماه میرم خونه مادرم تا استراحت کنم

بنظرم بهش پیام بده نزار تا صبح تو دلت جمع بشه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
دیگه تنها کاری که میتونم بکنم اینه که گوشیشو چک کنم

همون عزیزم هم گوشیش هم رفتارش داخل گوشیش و پنهان کاریش و ایناش مشخص میکنه میفهمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو این ۳ ماه هر فکری سرم زده اولاش میگفتم شاید فکر میکنه زخم اینا دارم ولی دیگه باید بدونه زخمه خنجر ...

عزیزم نتدس منم تا ۶۰ روز رابطه نداشتم 

تو بارداری ک اصلااا

هرکس اخلاقش فرق میکنه پ خوب ک مراعات میکنه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
به نظر من همه اینارو به مادرشوهرت بگو حتی نغییررفتار شوهرتو خیلی دوستانه وبهش بگو مادرانه بهم کمک کن ...

مادرشوهرم میترسه بگم اینجور شده بشدت از طلااقو اینجور چیزا میترسه چند وقت پیش گفتم بهش واقعا حرف زده بودحتی جایه شوهرمو آورده بود انداخته بود پیشه من😅

خودت کمکم کن🌹

اسی دلم سوخت معلومه زیادی مظلومی بمیرم برات بی احترامی نکن ولی از حقت دفاع کن بشین حرف بزن خیلی جدیی ...

خدادنکنه عزیزم پیام دادم جواب نداره همین صبح دادم بهش منتظرم صبح بیاد خونه دیگه باهاش حرف بزنم

خودت کمکم کن🌹

تو این ۳ ماه هر فکری سرم زده اولاش میگفتم شاید فکر میکنه زخم اینا دارم ولی دیگه باید بدونه زخمه خنجر ...

نه عزیزم برااینا نیست من الان باردار پرخطر هم هستم همسرم هریشب درمیون  یادوشب درمیون منظم یه مدلی میاد کنارم خودشو ارضا میکنه بعدشم میگه ببخش بخدا نمیشه میگم عیب نداره اتفاقا خوشحالم هستم که پیش خودم خالی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم به طور قاطع به شوهرم بگو خونه ما فضای شخصی ماست 

من شاید دلم بخواد لباس آزاد تری بپوشم ولی جلوشون نمیتونم 

شاید بخوام مهمونی برم یا مهمون دعوت کنم ولی با حضور اینا نمیتونم 

بگو سختمه پذیرایی کنم 

بگو برای تربیت بچه مضره ک چند نفر نگهش دارن 

بگو برای رابطه جنسی‌مون اذیت میشم با حضور اینا 

و هزار یک جور دلیل 

بعدشم بگو  اگ اینا برن این مشکلاتم حل میشه رابطه بینمون بهتر میشه 

و در آخر ازش بخواه ک این وضعیت رو تغییر بده 

اگ تغییر نداد 

یه چند روز برو خونه مامانت یا ابجی کسی 

اونا خجالت بکشن برن