2777
2789

خیلی ایمان واعتقاد دارم

چ حاجتمو بده چ حاجتمو نده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته خدا هیچوقت شانس و تو زندگی من قرار نداده..و هیچوقت تا اینجای زندگی م کاری نکرده که بفهمم عه،اونم هست و هواموداره،ولی عاشقشم 

میدونم یروزیکه خیلی محجتاجشم‌ دستم و میگیره 💕🌿

من بهش اعتقاد دارم

چون فقط اون میتونست موجودی مثل رونالدو رو با اینهمه خانواده دوستی و کار خیر خلق کنه...

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

هدف نهایی رسیدن به قرب الهی است 

برای این باید از اهداف متوسط شروع کرد مثل تقوا 

یرای این هدف متوسط باید از اهداف کوتاه مدت استفاده کرد مثل انجام واجبات روزانه مثلا نماز یا ترک محرمات 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

نماز خیلی تو زندگیم تاثیر داشت هر کس خودشو دوست داره بنظرم باید بخونخ حتما به خاطر خودشم که شده و آرامش میده با آدم و اینکه خدا با هر کسی نسبت به گمانی که به او دارد رفتار می کند و باید بگی خدا همیشه خوبه و دعا هایی منو به بهترین شکل رفتار می کنه در واقع باید گمان نیک نسبت به خدا داشته  باشی در آخر

خداوند می‌فرماید: 🥲

اگر آنان که از من روی گردانیده اند، می دانستند که چه قدر منتظر آنان هستم، از شوق می مردند»🌱♥️

‌‌°•🔗⃟♥️➔ @Ikghdambsoiallah