2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 109517 بازدید | 735 پست
مادرشوهرم میترسه بگم اینجور شده بشدت از طلااقو اینجور چیزا میترسه چند وقت پیش گفتم بهش واقعا حرف زده ...

بازم بگو اشکال نداره اعتراض کن که بگوش شوهرت برسه ببین چه دردشه مادربزرگشم اورده کاشته اونجا

نه عزیزم برااینا نیست من الان باردار پرخطر هم هستم همسرم هریشب درمیون یادوشب درمیون منظم یه مدلی می ...

من خطری نداشتم خود به خود بعده آموزشی اومد دیدم دیگه اصلا پیشم نمیاد حتی موقع خواب کنارش میرفتم پسم میزد دیگه از همونجا شروع شد

خودت کمکم کن🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدادنکنه عزیزم پیام دادم جواب نداره همین صبح دادم بهش منتظرم صبح بیاد خونه دیگه باهاش حرف بزنم

ازش هم بپرس بگو چطور شده که ۳ ۴ ماهه تحمل کردی سمتم نیومدی به شوخی و خنده ببین جوابش چیه گلم

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد

جمع کن چند روز خونه مادرت بگو دلم برا خونه پدریم تنگ شده 

اونا هم میرن خونشون 

بعدش هم برگشتین  خونتون با دلبری زنانه و روغن ماساژ و .....

حل میشه 

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
ازش هم بپرس بگو چطور شده که ۳ ۴ ماهه تحمل کردی سمتم نیومدی به شوخی و خنده ببین جوابش چیه گلم

هیچی نمیگه چند بار پرسیدم چیزی نگفته سردم بشه آخه این همه مدت نمیتونه تحمل کنه

خودت کمکم کن🌹

من خطری نداشتم خود به خود بعده آموزشی اومد دیدم دیگه اصلا پیشم نمیاد حتی موقع خواب کنارش میرفتم پسم ...

شاید ببخشید ببخشیدا شرمندم میل به همجنساش اونجاها پیداکرده و دیگه تمایل ل خانم نداره شاید دهنش خورده 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
یعنی با تحریک کردنش هوایی کنم یا با حرف و اینا؟؟؟

دقیقا با هر دووو ببین زبون خوش مار و از لونه اش میاره بیرون سعی کن شوهرتو بکشونی سمت خودت بهش پیام بده وقتی نیست زنگ بزن بگو دلم تنگ شده برا روزا قبلمون دلم تنهایی هامونو میخاد بهش عزت نفس بده بکو توام همش داری زحمت میکشی خسته شدی دستت درد نکنه یا وقتی اومد از سرکار بگو آخ چ لذتی داشت الان تنها بودیم منو تو باهم یه دوش میکرفتیم تا بچه خوابه ببین بلد باش اصلا ب فکر خیانت و حرفای منفی نی نی سایت اهمیت نده ذهنتو خراب نکن اینایی ک میگم و انجام بده جواب نداد بیا هرچی خواستی بگو بم من شغلم همینه بتونم راه درست و ب مردمم نشون بدم تا همه چیو در کمال ارامش‌ حل کنن

خدادنکنه عزیزم پیام دادم جواب نداره همین صبح دادم بهش منتظرم صبح بیاد خونه دیگه باهاش حرف بزنم

نترس قهروطلاق ودعواچرا؟؟؟

حرف بزنید زندگی پرازچالشه ،،بایدقلقشوبدست بیاری

حرفاتوبرن ازخودت دفاع کن اشکت اومداشک بریز😂

بگو راحت نیستم پیشم نمیای دلم برات تنگ شده،،،و و

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

خخخ😐 نه عزیزم منظورم اینکه همین ی ذره تماس پیدا میکنه  دودقه ای ارضا میکنه خودشو یا یه طوری که بغل و هم اغوشیه نیم ساعت بعدش دودقیه هم کارش نمیشه و تموم میشه اینومیگم همش که نباید تورابطه بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40