2777
2789

ده سال پیش شوهرم طلاق گرفت ازش اونم رفت دنبال زندگیش  سه سال بعد اون جریانم ما ازدواج کردیم بعدها شنیدیم که سه چهار باری ازدواج و طلاق داشته و الان یه دختر داره خلاصه کنم براتون دیشب زنگ زده بود و حال احوالپرسی میکرد منم در جریان بودم شمارشم نمیدونم از کجا اورده بعد برگشته به شوهرم گفته میشه ببینمت اونم گفته نه نمیشه خدافظ، الان نگرانم که شوهرم اگر داستان ادامه پیدا کنه یواشکی ارتباط بگیره بنظرتون زنگ‌بزنم بهش قهوه ایش کنم یا کلا‌خودمو بزنم کنار فعلا که فکر نکن کسیه تونسته منو ناراحت کنه نظرتون چیه؟

شوهرت خر نیست  نترس

خانم خوب دوراشو زده برگشته

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمن باش شوهرت اگه میخواستش باهاش میموند پس حساسش نکن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ایبابا 

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

من اگه جای تو بودم نگرانیمو به همین راحتی که اینجا نوشتی، به شوهرم میگفتم. بهش بگو اگر ماجرا برعکس بود و همسر سابق تو همچین پیامی میداد، ایشون هم ذهنش پریشون میشد. حتی اگه صد در صد از طرف شما مطمئن باشه بازم بهم میریزه. بهش بگو که نگرانی و هرکاری لازم باشه برای حفظ شوهر و زندگیت انجام میدی. اگر به روی خودت نیاوردن کار درستی باشه، تو حاضری اصلا ندید بگیری و اگر شوهرت صلاح میدونه حتی حاضری خودت شخصا به اون خانم زنگ بزنی.

میخوام که شوهرت باهات حس راحتی و همفکری پیدا کنه و همینطور در آرامش بهش بگی که زندگی و سرنوشت تو بازیچه یه آدم دمدمی نباید بشه و این شوهرت هست که باید از زندگیتون محافظت کنه و تو هم نهایت همراهیو همکاری رو با همسرت میکنی.

عزمزمه روانشناسی رشته خوبیه ؟؟؟من تو مدرسه ریاضیم و زبانم صفر میترسم دانشگاه کم بیارم

به جفتش نیازه

ریاضی برای آمار

و زبان برای متون تخصصی 

نه کم نمیاری 

نگران نباش

رشته خوبیه بخ شرطی که عاشقش باشی

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔