2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 107457 بازدید | 731 پست
من شوهرمم اینجوری کرد منم به زور بلند کردم تا پارسال که کارمون به کتک کاری رسید که من جمع کردم رفتم ...

پن دوست ندارم قهر کنم چون خودم انتخابش کردم میترسم مامانم اینا ناراحت بشن چون زورم نکردن برا ازدواج خودم انتخاب  کردمش😶

خودت کمکم کن🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نيمتونم تاپيكتون باور كنم!مگه خونه پدر توي چه فشاري بودي ك رفتي توي اتاق زندگي مشترك شروع كردي؟ال ...

اخه گفتم شوهرم دانشگاه میره اولش دیدیم اومد رفته سربازی و حامله شدم با اینکه خونمونو چیده بودیم حاضر بود گفتم شادیو در آمدی چندانی نداره تحته فشارش نزارم دیدم خیلی داره پررو میشه دیکه بعده عید تحته فشارش گذاشتم که اینجور شده

خودت کمکم کن🌹

روز در میون برو‌کلاس ورزش بچه رو بزار پیشش بگو خدا خیرت بده اگر نبودی نمیتونستم برمکار اداری ارایشگا ...

اتفتقا گفتنی به شوهرم میگه میخوام برم میگم که ۳ ماه این تیکه کلامشه ولی راست نمیشه

خودت کمکم کن🌹

امشب پیام دادم که اگه بچه نبود نمیموندم پیشت جوابمو نداده

چرا پیام دادی؟   اگه از همون اول صداتو مینداختی تو سرت   بی محلیشون میکردی همون هفته ی اول کاسه کوزشونو جمع میکردن میرفتن خونه هاشون. 

مگه خدا گفته دهنت و بزاری رو هم نگاه کنی ببینی شوهرت چه دستوری میده

اکه تاپیکت واقعی باشه این جوری که تو به این شوهر سواری دادی دیگه تا اخرش پایین بیا نیست!!!

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
پن دوست ندارم قهر کنم چون خودم انتخابش کردم میترسم مامانم اینا ناراحت بشن چون زورم نکردن برا ازدواج ...

درسته ولی آرامش حقته . سعی کن باهاش صحبت کنی و خواسته هاتو بگی. دیدی گوش نکرد با مادرش صحبت کن بازم نشد به پدر خودت بگو ‌. بعضی وقتا تلنگر لازمه شوهرت با تو لج کرده بچه چیکار کنه ؟ خواهر خودش تو یه اتاق با مادرشوهر میمونه ؟ خواهر خودش همچین شرایطی رو قبول میکنه

اخه با این وضع خونه و زندگی واین شوهر داغون بچه میخواستی چیکار

نمیدونم واقعا از یه طرف بچه داری استرس داره از یه طرفیم میگم چرا اصلا ازدواج کردم 

میگم خدایا همه اینجورین یا من سرنوشتم اینه

خودت کمکم کن🌹

اخه عزیزم واقعا نه میتونم به خانوادم بگم چند بارم به مشاوره گفتم تازه ۱۹ سالمم هست چیکار کنم دیگه صب ...

اصلا حرفات با عقل جور در نمیاد آخه 

مگه مادربزرگ خودش خونه نداره که سه ماه نشسته خونه شما؟؟؟

مادرشوهرت مگه خونه نداره سه ماه میاد خونه شما؟؟؟

بعد شما چطور اینهمه مدت سکوت کردی؟؟؟

مگه میشه آدم اینهمه سکوت کنه؟؟؟؟

اگه تاپیک واقعیه با یه دعوا اساسی بیرونشون کن

اتفتقا گفتنی به شوهرم میگه میخوام برم میگم که ۳ ماه این تیکه کلامشه ولی راست نمیشه

ایندفعه گفت میرم بگو نه بمون من یمخوام بچه بیارم بزرگ‌کنی برام

واقعا هم استفاده کن بعد خودش یکم فشار بیاد میترسه فک میکنه تو سواستفاده کنی میره 

اصلا حرفات با عقل جور در نمیاد آخه مگه مادربزرگ خودش خونه نداره که سه ماه نشسته خونه شما؟؟؟مادرشوهرت ...

چطور فامیله نزدیکمونو بیرون کنم نمیره پر کنه همه فامیل بگید چجور به شوهرم حالی کنم بزار برن یکم خودمون راحت باشیم تو خونه

خودت کمکم کن🌹