2777
2789

انگار همچی ب بن بست میرسه ک هچ راهی براش وجود نداره منم ب آخر خط رسیدم هیچ راهی جز این ندارم 

شاید با خودتون بگین من دیوونم یا بچم 

من فقط خیلی خستم دیگه نمی تونم واقعا نمی تونم از اون یه نفر دست بکشم تمام زندگیمه 

نمی دونم شما ها تا حالا کسی بيشتر جونتون دوست داشتین ولی من دارم نمی تونم ازش دس بکشم بهش شدید وابسته خیلی خیلی می خوامش 

هر روز ب خاطرش گریه می کنم 

نگین برین مشاوره نگین ک بی خیالش شو نگین ک این راه درست نیست خطر ناکه خیلی تاپیک زدم همه میگفت این کارو نکن 

من فقط ۳ ماه وقت دارم تا بتونم احضارش کنم 

اما نمی دونم چطور خیلی ها تو تاپیک گفتن بلدیم اما نگفتن چطور هیچی نگفتن نگفتن 

اجنه خودشو می تونه تبدیل هر کس کنه؟

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میخواس ک این کارا لازم نبود

اینم حرفیه 😁

فکر می‌کنه اقا جن به حرفش گوش میده منی که یک عمر روی این چیزا تحقیق کردم میدونم اجنه ها چه موجودات مزخرفی هستن 

البته اون دسته شیطان صفتشون میگم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

اینم حرفیه 😁فکر می‌کنه اقا جن به حرفش گوش میده منی که یک عمر روی این چیزا تحقیق کردم میدونم اجنه ها ...

والا 

اگه به این راحتی بود هر کی ی چیز میخواس جن احظار میکرد😂

میشد ترافیک اجنه 😀

والا اگه به این راحتی بود هر کی ی چیز میخواس جن احظار میکرد😂میشد ترافیک اجنه 😀

🤣🤣🤣👌👌👌👌

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨