2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 93775 بازدید | 699 پست
چند بار با مشاور صحبت کردم گفته با خودش صحبت گن ولی آروم که بحث بیستون پیش نیاد خودم واقعا دیگه فهمی ...

من نيمتونم تاپيكتون باور كنم!

مگه خونه پدر توي چه فشاري بودي ك رفتي توي اتاق زندگي مشترك شروع كردي؟الانم اينجوري

سركاريم؟

💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید میخواد مجبورند کنه جمع کنی بری تو همون اتاق مادرشوهر . به پدرت بگو با پدرش صحبت کنه ‌. آدم خسته ...

همون دیگه یه بار بهش گفتم گفت من دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم چون اوردمت خونه خودت فهمیدم از قصد اینجور میکنهه

خودت کمکم کن🌹

شوهرمنم زمانی ک بچه اولم به دنیا اومده بود همینطوری بود حالا ما این مسائل رو نداشتیم ولی بچه داری و ...

اخه من اصلا افسردگی نگرفتم ولی این رفتارای شوهرم اصلا افسرده کرده با این کاراش 

خودت کمکم کن🌹

خودت خانواده نداری عزیزم؟ کسی نمیاد خونت؟ خودت نمیری خونع پدرت؟  واقعا باور کردنی نیست تاپیکت

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
همه چیز به خوبی جلو می‌رفت که ناگهان دیدم اولین تاپیکته و ضمن اینکه حرفات اصلا با عقل جور در نمیاد🤦

اخه عزیزم واقعا نه میتونم به خانوادم بگم چند بارم به مشاوره گفتم تازه ۱۹ سالمم هست چیکار کنم دیگه صبرم تموم شده خیلی گشتم تو نی نی سایت مثله خودم پیدا کنم دیدیم هیچکی نیست مثله شرایطه خودم

خودت کمکم کن🌹

همون دیگه یه بار بهش گفتم گفت من دیگه به حرفت نمیخوام گوش بدم چون اوردمت خونه خودت فهمیدم از قصد این ...

من شوهرمم اینجوری کرد منم به زور بلند کردم تا پارسال که کارمون به کتک کاری رسید که من جمع کردم رفتم خونه بابام . انگار منتظر تلنگر بود خودشو جمع کرد