2777
2789
عنوان

از خودم خجالت میکشم همه دوستام رانندگی میکنم و من با سی و

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 17 پست
من چی بگم انقد میترسم فقط رفتم گواهینانه گرفتم اونم ۱۶ سال پیش😑

نیاز نداری که رانندگی کنی؟من شدیداً نیاز دارم،چون به خاطر این مشکلم،تقریبا من و بچه هام تو خونه حبس شدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست نوشته بودم ازبس به خاطر کاما و علامت تعجب ،نی نی سایت ایراد گرفت ،پاک کردم اینجوری شد

برو اموزشگاه بگو گواهینامه داری با ماشین خودت برات کلاس میزارن بچه هاتم سوار کن عقب باهم برید یه مدت بچرخید تا دستت راه بیوفته 

اگه مربیت خوب باشه زود راه میوفتی به من همیشه میگفتن مربی اقا بهتره با اقا برو و همیشهههه مشکل داشتم حتی امتحانمو قبول نمیشدم ولی دو جلسه با یه خانومی برداشتم عالییی بود هم امتحانمو دادم هم ترسم ریخت

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦