2777
2789
عنوان

مامانم منو بازار نمیبره 😶

415 بازدید | 35 پست

الان امروز پنجشنبست بازم شلوغ میشه بهش میگم بریم بازار میگه هوا سردهه.. میگم هواسرد نیست واقعا طوریه که انگاری آخر اسفند ماهه 🙁

با بابام هم نمیذاره برم اخه اونم مشکل زانو داره

خودمم نمیذاره میگه اتوبوس دیرمیاد بعد میگه میخایی بری اونجا پسربازی کنی درحالیکه من اصلا دوست‌پسر نداشتمم 🙁 

دلم بازارمیخاد موندم چیکارکنمم 😔

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

چندسالته مگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برخی مادرها خودشون مسبب بی راه رفتن بچه ها هستند 

آخه بگو مادر گل این چه حرفیه شما میزنی به بچه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
برخی مادرها خودشون مسبب بی راه رفتن بچه ها هستند آخه بگو مادر گل این چه حرفیه شما میزنی به بچه

اخه تربیت بلدنیستن چرا بچه میارنن 🙁

بگو بازار مگه مال پسر بازیه 😐حالا جا دیگه می‌بود باز یه چیزی

همینو بگو.. الانم هوا سردنبود یه بونه دیگ میاورد که نریم

اخه تربیت بلدنیستن چرا بچه میارنن 🙁

اشکال نداره عزیزم خودتو با یکار دیگه سرگرم کن 

اگر اجازه دادند کلاس های ورزشی و هنری ثبت نام کن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اشکال نداره عزیزم خودتو با یکار دیگه سرگرم کن اگر اجازه دادند کلاس های ورزشی و هنری ثبت نام کن

نه باشگاه دوست ندارم 

هنر هم دیگه علاقمو ازدست دادن

همینو بگو.. الانم هوا سردنبود یه بونه دیگ میاورد که نریم

حالا برو حاضر شو 

شاید نظرش عوض شه 

یکم بگو  مامان جون ودوستت دارم و قربونت برم اینا 

می‌بره . برو اول حاضر شو بعد برو پیشش بوسش کن و باهاش مهربونی کن .