2777
2789

درود دوستان وقتتون بخیر

من داداشم 14سال نیم سنشه و قدش 150 میخوام ببینم قدش از چه سنی زیاد رشد میکنه آیا رشد میکنه ؟

خیلی نگرانم قدش خیلی کوتاهه بنظرتون قدش بلند میشه

چون خیلی ناراضی روانش بهم ریخته از همسن سال های خودش خیلی کوتاه دکتری راکهاری چیزی نداره قدش رشد کنه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه صورتش هم بچه مونده ریش و سیبیل نداره  نگران نباشین خوبه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

آبجیم ۱۴ سالشه قدش صد و پنجاه و خورده ای بود برنامه افزایش قد از بازار دانلود کرد تمریناشو انجام داد توی یه هفته چهار سانت افزایش قد داشت شاید اگر برادرت هم انجام بده قدش بلند تر بشه

البته به ژن هم بستگی داره من پدر و مادرم هر دو قد بلند هستن

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

پدرم 172 هستش زمان جونیاش 183 بود ولی مادرم خیلی قد کوتاهه به طوری که داداشم پیش مامانم وایمیسته بزر ...

پس ببرش متخصص غدد چون پدرتون خوبه ولی مادرتون نه من پسرم الان تحت نظره فوق تخصص  غدده 4ساله شوهرم جزء متوسط هابود