2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 102871 بازدید | 717 پست
واقعا فهمیدم بچست چند بار اینکارو کردم ولی دیدم مامانبزرگه تعریف میکنه به اینو اون که رفته بیرون بچر ...

مهم نیست که بدت میاد یا خوشت میاد مهم اینه که این راه حل عاقلانه هست و یا که برو خونه ی مادرت بمون بگو دلم براشون تنگ شده می خوام بیست روزی بمونم اول بگو ده روز بعد ده روز دیگم بمون

من نيمتونم تاپيكتون باور كنم!مگه خونه پدر توي چه فشاري بودي ك رفتي توي اتاق زندگي مشترك شروع كردي؟ال ...

این همه ادم که میرن خونه پدرشوهر 

چیز نایابی نیست که بگیم ابدا وجود نداره

نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد  کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم  گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرگ یکبار شیون یکبار از خوبیت داره سواستفاده میکنه 

لنگ شوهر نبودی یا نون خوراضافه بابات نبودی یا بدبخت بیچاره که شوهر کنی اینارا بهش بگو بگو تاحالااحترامت را نگه داشتم شروع میکنم دعوا و بی احترامی بهش بگو تو برو پیش مامانت و مامان بزرگت من میخام تو خونم تنها باشم فرصت بده تهدیدش کن عتیقه را

من نيمتونم تاپيكتون باور كنم!مگه خونه پدر توي چه فشاري بودي ك رفتي توي اتاق زندگي مشترك شروع كردي؟ال ...

بعضیا چون عزت نفس نداره و به اصطلاح عاشق میشن هرچیزی را قبول میکنن الان مثل این خانم شوهره سربازیم نرفته و ازدواج کردن و بچه دارم شده همون وقت میذاشت۵سال دیگه باردار میشد

ازاین موارد زیاده من حتی دیدم دختره با پسر بیکار چون عاشق شده ازدواج کرده و از شهرمون که امکاناتش خوب بود رفت روستایی که حتی ماشین نبود بیاد شهر بعدم اینقدر حرص خورده بود چون خانوادش گفته بودن تصمیم خودته که دختره تو جوانی سکته کرد

تنها راهش اینه مادربزرگ رو بزاری و یه مدت بری خونه پدرت 

تا مادربزرگ بره خونش ببخشید این حرف رو میزنم همسرت داره اشتباه میکنه پس این دو تا بزرگتر عقلشون کجاست نمیکن اینا زن و شوهر جونن پس با وجود ما چی کار میکنن 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

استارتر خواهش میکنم برو خونه مادرت و بگو که میخوای چندروز بمونی مادربزرگ شوهرتم بره خونه خودش و برگشتن بهش نگین اگر گف که من نمیام شما برین و برگردین بگو من می‌خوام اونجا بمونم ی مدت تنها راهت اینه اگر اینو نفرستید بره چهار روز دیگه ب خودت میای میبینی شوهرت با ی زن دیگه اومده تو خونه

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

۳ ماه از زایمانم گذشته حتی نزدیکیم نیومدهنمیدونم درک کنی یا نه یکی باید همدمه آدم باشه بعده زایمان ک ...

دورت بگردمممم. میفهمم چی میگی. این دردسرو همه دارن. خیلی احساس بدیه. اما زمان بده. آرامشتو خودت تامین کن.

همه چی درست میشه خواهر

حالا که کمک داری وقت داری قشنگ به خودت برس لباس خوشکل از اوناااااا بپوش عطر بزن شوهرت اومد برو پیشواز خوش اخلاق باش یکم برو نزدیکش الکی دور شو دوباره خودت ک بلدییییی موهاتو قشنگ ببند یا باز بذار این مرد از لج اینکارو کرده غیرمستقیم درستش کن 

واقعا فهمیدم بچست چند بار اینکارو کردم ولی دیدم مامانبزرگه تعریف میکنه به اینو اون که رفته بیرون بچر ...

بزار بگه

خوبه ک

بگو اره کار داشتم شماهم برای کمک اومدید یپش من پش گفتم کمک کنید

اگ ندبرا مخمونی کسی ۳ ماه نمیره خونه کسی

حالا که کمک داری وقت داری قشنگ به خودت برس لباس خوشکل از اوناااااا بپوش عطر بزن شوهرت اومد برو پیشوا ...

چرا باید لج کنه

اینکه گفته خونه خودمون زندگی کنیم لج کردن داره؟

این ادم با هر چیزی بخاد لج کنه ک درست بشو نیس

چرا باید لج کنهاینکه گفته خونه خودمون زندگی کنیم لج کردن داره؟این ادم با هر چیزی بخاد لج کنه ک درست ...

همونجا ک یه چیزی ازش خواسته گفته دیگه گوش نمیکنم زنشو اورده خونش اما بقیه رو اورده ک انگار باز خونه پدرشوهرشه با این وضعیت ولی این مردو باید به ستوه بیاره با دعوا نمیشه بهرحال مادربزرگه و مادرشوهره این مدت کمکش کردن مراقب بچه ش بودن زشته بی حرمتی ولی باید کاری کنه غیرمستقیم که شوهره خودش اینارو برگردونه خونشون 

شوخي ميكني؟چقدر صبوري مگه ميشع؟ادم بره توي اتاق زندگي كنهحامله بشعبعد الانم شوهرش دوتفر نگاهبان براش ...

برای من هم این حجم از صبوری و بی زبونی قابل درک نیست.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...